Nacho Monreal, az Arsenal bal hátvédje pozitívan nyilatkozott a csapat új igazolásairól, Lucas Perezről és Shkrodan Mustafiról.

A klub két új szerzeménye közül Lucas már az átigazolását követően elkezdhetette az edzéseket a colney-i edzőközpontban, Mustafinak erre a válogatott elfoglaltságai miatt várnia kellett. A héten azonban már a német válogatott is bekapcsolódott a munkálatokba, így a Southampton elleni bajnokin akár mindkét új játékos bemutatkozhat az Arsenalban.

Monrealt eddig meggyőzte a két játékos edzésteljesítménye, a spanyol szerint egy fontos tényező nagyban besegíthet majd Lucasék beilleszkedésében.

Lucas Perez egy nagyszerű csatár. Ismerem őt, mert meglehetősen sűrűn követem a spanyol ligát, nagyon szerettem nézni a játékát az előző szezonban. Nagyszerű idénye volt, 17 gólt szerzett egy olyan csapatban, amelyik nem a legjobb volt a bajnokságban.

 

Nagyon sok dolgot fog majd hozzátenni a csapathoz, mert olyan játékstílusa van, amilyen eddig nem volt a keretben. Gyors, ballábas és könnyedén megtalálja az üres területeket a pályán. Ez sokat fog segíteni nekünk.

 

Azt kell mondanom, hogy pozitív csalódás volt az ő teljesítménye az első pár edzést követően. Nagyszerű játékos, és remekül illeszkedik a csapatukba. Ráadásul jól beszél angolul, ez sokat fog segíteni a beilleszkedésben, ez mindig az első akadály egy külföldről érkezett játékosnak, de neki ez nem lesz probléma, mindent megért.

 

Mustafi is könnyedén be fog illeszkedni. Ő is beszéli a nyelvet, itt van Mesut Özil is, és már amúgy is élt külföldön. Mindezek csökkenteni fogják a környezetváltozás hatását. Szerencséjére már az első napon otthon fogja érezni magát nálunk.

 

Nagyon kedvelem Mustafit. Tapasztalt védő, akit nehéz átjátszani, ez pedig szükség lesz a Premier Ligában. Kellett egy védő Mertesacker és Gabriel sérülését követően, ráadásul Chambers is elment kölcsönben. Nagyon örülök, hogy már a kezdeti szakaszban otthon érzi magát nálunk, ez segíteni fog nekünk abban, hogy a legjobban teljesítsen már az első meccsétől kezdve.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

8 éve
Monreal szinte hiba nélkül hozta le az egész előző szezont. De támadásban sajnos tényleg nem egy Bellerin.
8 éve
Monreal megbízhatóan és jól teljesít, de azért túlzásokba (év játékosa) nem kell esni vele kapcsolatban... Vannak nála jobbak, főleg ami a támadásokat illeti. Elég csak összevetni házon belül a másik oldallal: Bellerín sokkal hatékonyabban tudja az akciókat segíteni.
8 éve
Fú, gyerekek. Monreal középszerű? :D Hát ez jó, ez teljesen új dolog nekem. Az a gond, hogy tavaly is simán lehetett volna az év játékosa, de mivel nem látványos, amit csinál, nem róla szólnak a hírek, ezért mindenki elfelejti őt... kár érte.
8 éve
Törölt felhasználó
Sztem nem szar monreal. De sok rajta a nyomás pl mert azért elég sok cselgéppel van dolga. Ez nem a laliga gyors és erős többnyire fekával kell felvennie a versenyt ami nem könnyű. Nekem semmi bajom vele jó játékos,de jövőre kell vki mellé az első csapatba. Mondta egy kollegam hogy gary monk is esélyes a manager-i posztra a köv évtől mert úgy fest wenger feláll a szezon végén.. remélem ez vmi vicc.
8 éve
igen, megbízhatóan hozta a középszerűségét.

Szólj hozzá