Arséne Wenger szerint Lucas Perezben minden összetevő megvan ahhoz, hogy sikeres játékosa legyen az Arsenalnak.

A 27 éves spanyol játékos átigazolását kedden jelentette be az angol csapat, Lucas 20 millió euróért költözött Londonba előző csapatától, a Deportivo de la Corunától.

Nagyon elégedett vagyok Lucas leigazolásával, mert minden megvan benne ahhoz, hogy nagyon gyorsan beilleszkedjen a csapatba. Lucas nem egyszerűen egy gólvágó, de jól játszik össze a társaival, jók az utolsó labdái és remekül helyezkedik. - mondta Wenger.

Azt gondolom, hogy talán többen is meglepődnek majd rajta, mert igazán nem ismerik őt. Nagyon sok csapatnál megfordult Európában.

Meglehetősen későnérő típus a posztján, már csak azért is, mert korábban mindig a szélen játszott. Jó szeme van a gólokhoz, a tavalyi szezonja pedig kiemelkedő volt. Rengeteg gólt rúgott egy olyan csapatban, ahol nem teremtenek túl sok helyzetet.

Magabiztos vagyok. Gyors játékos, remek technikai képzettséggel, jó befejező, és minden összetevő megvan benne ahhoz, hogy beváljon nálunk. Persze, mindig kockázatos egy másik országból igazolni, már csak a kultúrák miatt, de örömmel vállaltam ezt a kockázatot a leigazolásával. Nagyon izgatott vagyok vele kapcsolatban.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

8 éve
Törölt felhasználó
Mustafi is hivatalos már
8 éve
Törölt felhasználó
A videó alapján nagyon jó a kezdő sebessége ami kiugratásoknál nagyon előnyö.Sőt a magasságához képest teljesen jó a súlypontja így elég fordulékony is.Ez a fő problémája pl Welbecknek hogy a hosszú lábai miatt nagyon körülményesen forgolódik.
De mindegy is nagyon jónak tűnik.Ha így folytatja 20ért ajándék.
Azt látom hogy mindenkit másra emlékeztet.
Engem pl Podolskira.Ahogy megkapja a lasztit azonnal tudja mi a dolga.Kapura törni,gólt rúgni.Vagy gólpaszt adni
:-)
Imádom ezt a stílust.Egy kis frissítés a Tiki-Töki focinkhoz. 🧀

Szólj hozzá