Az Arsenal kedden este hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolták a Valenciától Shkodran Mustafit, a német válogatott világbajnok védőjét.

A 24 éves bekk két szezont töltött a spanyol csapatnál, ahol összesen 64-szer lépett pályára. Profi karrierjét az Evertonnál kezdte, majd Olaszországba igazolt, ahol a Sampdoria játékosa volt.

"Shkodran egy nagyon tapasztalt védő, aki a megfelelő korban van. Nagyon elhivatott játékos, aki remekül bánik a labdával is. Egy nagyszerű játékost igazoltunk, akivel jól felkészültünk a jövőre is." - nyilatkozta Arséne Wenger.

Mustafi a csapat hatodik igazolása a nyár folyamán, az Arsenal korábban Lucas Perezzel, Granit Xhakával, valamint három fiatallal, Rob Holdinggal, Takuma Asanóval és Kelechi Nwakalival erősített. 

A csapat hamarosan nyilvánosságra hozza Mustafi mezszámát.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

8 éve
Törölt felhasználó
Welbeck!
Nem tudom mit nem érteni azon, hogy Wenger marasztalta Gnabry-t de a német rendszeres játéklehetőségre vágyott. Alexis, Lucas Perez (fogjuk szerintem őt a szélen is látni), Iwobi, de még a Walcott-Ox páros is előtte van a rangsorban.
Rosickyvel kapcsolatban meg nem értem mi a kifogásolni valód, az az ember sérülten, fél lábbal is hatalmas klasszis volt.
8 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
Szerintem meg mind2őért kárrrrrr. Itt flaminik meg ne bántásbol de diabyk,rosickyk kaptak esélyeket meg el lett nézve nekik az árulás(flamini) az évtizedes sérülés(diaby,rosi) szerintem walcott semmivel sem tesz többet hozzá a játékhoz mintha gnabry lenne ott és ő még esetleg fejlödik is de hát mind1. Jó hogy vannak érkezök de adtunk a szarnak egy pofont alétszámot tekintve mindenkép( kalum,jack,gambo,campbell) majd novemberbe lehet magyarázkodni amikor nem tudunk kiállni egy bajnokira. Wenger out, továbbra is.
8 éve
Megvagyok lepődve Wengeren!!!!! Igazol és nem is középszerű játékosokat,még a végén komoly csapatunk lesz VÉGRE!!!!Ágyúsok. Se Gnabryért se Wilshere-ért nem kár szerintem.

Szólj hozzá