Első ízben szólalt meg Shkrodan Mustafi azóta, hogy gyakorlatilag hivatalossá vált az Arsenalhoz történő átigazolása.

A német védő a Sky Sports német televíziós csatornának erősítette meg, hogy a héten ötéves szerződést kötött az Arsenallal. A hivatalos bejelentésre a jövő hét elején kerül sor, de sanszos, hogy nem hétfőn, mivel Angliában ekkor munkaszüneti nap lesz, és még egy pár papírmunkát még el kell intézni.

"Nagyon elégedett és boldog vagyok. Mindig nagyon sok tervezés, megbeszélés és tárgyalás van, amikor egy ilyen kaliberű átigazolás történik, így amikor az ember végre aláírja a szerződést, megnyugszik." - mondta Mustafi.

"Nem volt egyszerű az elmúlt pár hét. Egy átigazolásnál három fél van, a két klub és a játékos. Mindenki a legjobb feltételeket akarja kiharcolni magának, így a megegyezéshez idő kell. De végül is, sikerült mindenki számára kedvező megállapodást nyélbe ütni."

"Nagyon örülök, hogy végül minden rendben zárult. Az Arsenal egy óriási klub, gazdag történelemmel, amelyik mindig ott van a Bajnokok Ligájában. Számomra mindig is nagyon fontos volt, hogy előrelépjek a karrieremben, és az Arsenalhoz való igazolással ez sikerült. A BL-ben fogok játszani, ráadásul olyan csapattársaim lesznek, akiktől rengeteget tanulhatok. Nem is volt kérdés, hogy elfogadom az Arsenal ajánlatát."

Mustafit Arséne Wengerről és a növekvő német légiósok számáról is kérdezte a Sky Sports riportere.

"Az is nagyon fontos volt, hogy egy olyan edzővel dolgozhatok majd, aki már sázmos éve a csapatnál van, és lényegében mindennel ő törődik. Ezáltal csak a saját játékomra koncentrálhatok majd."

 

"Perrel nem sikerült beszélnem, mert egy ideje nem találkoztunk, de Mesuttal sikerült egy pár szót váltanom. Beszélt nekem arról, milyen a klub, és hogyan működnek a dolgok a csapatnál. Minden nagyon pozitívnak tűnt. Ráadásul nem egy olyan csapatról van szó, aki a hagyományos angol stílusban focizik. Én ehhez voltam szokva a Valenciánál és a válogatottnál is, így összességében nem kellett túl sok győzködés, hogy aláírjak az Arsenalhoz." - zárta szavait Mustafi.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (48)

8 éve
Törölt felhasználó
Tuti h wilsherre így rafog kínálni egy juve .nápolyi.dortmund.atletico.liverpool.west hám felé csapat...talán psg h matuidi megy....még az 50-60 millió fontot sem fogják sajnálni egyesek....ő egy klasszis. :coolgrin:
8 éve
Donz: +1
8 éve
Törölt felhasználó
Remélem Gnabry nem megy semerre,sokkal több van benne,mint sok más szélsőnkben
8 éve
Törölt felhasználó
Ha bombaformában van tuti,h biztos kezdő,ez nem is vita tárgya.Ahogy Te is mondtad viszont az a középső hármas beton biztos lesz Wengernél,nem fog rotálni,a szélen meg úgyis Walcott lesz erőltetve,ha jó ,ha nem,max Ramseyt kiteszi.Wilsheret minimál fogja játszatni,bár ne legyen igazam.Így viszont inkább menjen kölcsönbe egy normál csapathoz.
8 éve
Törölt felhasználó
Amúgy Gnabry távozásával, biztos, hogy lesz még érkező

Szólj hozzá