Arséne Wenger ismertette a Watford elleni bajnokira készülő bajnokival kapcsolatos legfrissebb csapathíreket.

A francia menedzser elmondta, hogy az eddig, az Európa-bajnokság miatt pihentett játékosok fittsége napról napra jobb, Mesut Özilről például a következő 24 órában dönteni fog, hogy a német válogatott középpályás kezdhet-e a szombati mérkőzésen. Olivier Giroud azonban fizikálisan még nem teljesen áll készen, de vélhetően ő is bekerül a Watford elleni keretbe.

A Liverpool ellen megsérült Iwobi-Ramsey kettős állapota is szépen javul, de az majd csak az elkövetkezendő két hétben dől el, hogy visszatérhetnek-e majd a szeptemberi válogatott szünetet követő első mérkőzésen, a Southampton elleni bajnokin.

A francia menedzser jó híreket közölt a Manchester City elleni barátságos meccsen megsérült Gabrielről is. Az Arsenal orvosi stábja szerint a brazil 6-8 hét kényszerpihenőre szorult a felkészülési mérkőzésen összeszedett bokaficama következtében, de Wenger szerint már lehet számolni a legoptimistább előrejelzésekkel, így a védő akár másfél hónap után ismét a pályán lehet.

Wenger még egy másik komoly sérültről is ejtett néhány szót. Carl Jenkinson súlyos keresztszalag-húzódást szenvedett az előző szezonban, még a West Hamnél, amit műteni is kellett. Az angol védőnek ráadásul kisebb vállproblémái is voltak, így ezeket is kezelni kellett a hosszú rehabilitáció alatt. Wenger szerint Jenkinson most már jobban van, és a "bátor, lelkiismeretes és motivált" védő hat hét múlva már teljesen rendben lesz.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (23)

8 éve
Wengernél semmit nem lehet tudni :lol:
8 éve
Holding mivel győzte meg Wengert? A Leicester ellen pocsék volt szerintem. Ehhez képest megint kezd.
8 éve
Coquelin nem lesz kezdő
8 éve
Törölt felhasználó
Szerintetek Perezen es Mustafin kívül jön még valaki? :) Valami meglepetés igazolas?
8 éve
Fogadni mernék, hogy ma is Coquelin fog kezdeni. Hátha ma sikerül neki begyűjteni egy második sárgát is.

Szólj hozzá