Az Arsenal-ügyekben általában jól értesült David Ornstein értesülései szerint a klub megegyezett a Deportivo de la Coruna együttesével Lucas Perez megvételéről, így a spanyol csatár a londoniak játékosa lesz.

Az Arsenal 20 millió eurót fizet a 28 éves futballistáért, ami a játékos konkrét kivásárlási árát jelenti, azonban a délutáni hírekkel ellentétben a részletekről is megvan a megállapodás a két klub között.

Ornstein hozzátette, nagy valószínűséggel nem Lucas Perez lesz a csapat egyetlen új igazolása, hiszen a Valenciával való tárgyalásokban is sikerült elérni az áttörést, így jelenleg Shodran Mustafi is nagyon közel áll ahhoz, hogy az ágyúsokhoz szerződjön.

Mustafiért 35 millió font körüli összeget fizet a csapat, ami már tartalmazza a teljesítmény utáni bónuszokat is. A két játékos a következő napokban Londonba utazik, hogy átessenek az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (29)

8 éve
Arsenalfan25: "Idáig sem a kerettel volt a baj." ...hanem Wengerrel!
8 éve
Idáig sem a kerettel volt a baj. Hanem azzal, hogy novemberre már minimum 5-6 sérültünk szokott lenni...
8 éve
Aron21! Már miért ne nyerhetnénk? Középcsatárra volt szükségünk, és hála az égnek lesz is! Elég jól nyomta a srác a Depornál, nálunk meg még bőségesen ki lesz szolgálva. Ha ő is tol egy 20 gólos szezont, már rendben leszünk.
8 éve
Szerintem sem nyerünk bajnokságot, de nem a játékoskeret (Perez és Mustafi még mindenképp kell) miatt, sokkal inkább az edzőnkből kifolyólag.
8 éve
Törölt felhasználó
Lucas jól is elsülget, ettől függetlenül eléggé pánikigazolás. Mindenesetre én drukkolok neki.

Bajnokságot vele se, Vardyval se és Lacazettel se nyernénk, de a keret egész pofás Lucassal es Mustafival.

Szólj hozzá