Arséne Wenger az egyik sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, szívesen megtartaná a csapatánál Serge Gnabry-t, és készen áll szerződést is hosszabbítani a német játékossal.

A 21 éves szélső a 2013-14-es szezonban már közel került az áttöréshez, többször is szerepelt a felnőtt csapatban, és úgy tűnt, megvetheti a lábát akár az állandó kezdőben is.

Egy súlyosabb sérülés azonban visszaesést eredményezett Gnabry arsenalos karrierjében, így egy kölcsönszerződés jó opciónak tűnt. A német a West Brom csapatához került, ám az ottani menedzser, Tony Pulis egyáltalán nem számolt vele, így az Arsenalnak a téli átigazolási szezonban vissza kellett hívnia a fiatal játékost.

Gnabry jelenleg a riói olimpián szerepel a német korosztályos válogatottal, ahol remekül játszik, jelenleg ő a torna társ-gólkirálya honfitársával, Nils Petersennel. Gnabry jó teljesítménye mellett Wenger sem ment el szó nélkül, a francia menedzser elmondta, hogy szeretné megtartani a játékost.

Meg akarom tartani Serge-t, és meg akarom hosszabbítani a szerződését. - mondta Wenger.

 

Elment a West Bromhoz, de ott nem kapott lehetőséget, így rendbe kellett hoznunk az önbizalmát.

 

Elengedtem őt Rióba, pedig nálunk egyáltalán nem is játszott, főleg azért, hogy visszanyerje a formáját és hogy segítse a hazáját. Már hosszú ideje nálunk van, és fontos, hogy maradjon is itt.

A hírek szerint Gnabry-t több német csapat, köztük Dárdai Pál klubja, a Hertha is szívesen vinné kölcsönbe, ám miután Joel Campbell állítólag meglehetősen közel áll a portugál Sportinghoz, Gnabry előtt ismét megnyílhat az ajtó az Arsenal felnőtt csapatához.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

8 éve
Törölt felhasználó
Hehe :-) jolvan nincs több kérdésem ;-P
8 éve
Törölt felhasználó
Jimcer! Mikor vált meg utoljára második helyezett csapat a menedzserétől? 8-/
8 éve
Campbell a felkészülés során is az egyik legjobbunk volt. Wenger annyira ragaszkodik a kiskedvenceihez, hogy az már nem normális. Podolski 2...
8 éve
Törölt felhasználó
Tehát a vezetés marasztalná? Hm abból mi igaz,hogy Low szívesen lenne Arsenal edző? Vagy kamu?
8 éve
A szerződése alapján igen, aztán majd az évad közben eldönti, hogy hosszabbít-e.

Szólj hozzá