Arséne Wenger ismertette a Leciester ellen készülő kerettel kapcsolatos legfrissebb híreket.

A visszatérőkkel kapcsolatban Wenger elárulta, hogy az Európa-bajnokságról legkésőbb visszatérő Giroud-Koscielny-Özil trióból akár ketten is visszatérhetnek szombaton.

Mindenképpen számolok ezzel a hármassal a szombati keret kapcsán. Mivel egyikőjük sem játszott mostanság meccset, körültekintőnek kell velük lennem, mind a hármójuk játszatása túl kockázatos lenne. De alapvetően Koscielny-vel kapcsolatban nincs túl sok választásom. Ha kockáztatnom kell, vele mindenképpen megteszem.

A menedzser a Liverpool elleni meccsen lesérülő Ramsey-ről és Iwobi-ról is beszélt.

Mindkettejüknek apró izomsérülésük van. Mind Aaron, mind Alex a következő válogatott szünetig lesz harcképtelen, de mi rosszabbra számítottunk, főleg Iwobi esetében. Neki térd-, Ramsey-nek combhajlító sérülése van, mindkettejüknek 2-3 hét kell majd. De jobb a helyzetük, mint azt reméltük.

Gabriel pedig jól halad a rehabilitációjával, de még mindig két hónap kell neki a visszatérésre. Még mindig járógipszben van. Nem tudunk még az állapotáról mit mondani, mert még nem tud rendesen járni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (69)

4 éve
Ok, Jimcer, akkor koncentráljunk a jövőre. Go Gunners!
4 éve
Törölt felhasználó
Figyelj sajnos nincs beleszólásunk az ügyekbe . Bár lenne. Ez egy állapot túl kell vészelni vhogy! Nekem is kivan a faszom már ezzel,de ez az állandó nyavajgás nem jó omen.
Inkább veszem lazán és várok ! Mást nem tudunk tenni!
4 éve
Oké, lehet álmodozni, én inkább sírok. Akinek pici szeme van a focihoz, azért kb tudja kit lehetne berakni ide v oda.
4 éve
Törölt felhasználó
Ha már itt járunk a bayernbe realba barszába hány olyan játékos van aki szintén nem top. Nem tudhatjuk hogy ki hol miképp teljesíte(het)ne . Nincs rossz csapatunk szóval azért nem kéne ennyire tolni ezt a kripta hangulatot. Szurkoljunk és kész!
4 éve
Komolyan már ítéletet akarunk mondani Xhakaról? A gyerek 24 éves és 24 percet játszott eddig nálunk.

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek