Kezdőtizenegy: Cech, Bellerin, Holding, Chambers, Monreal, Coquelin, Elneny,Walcott, Ramsey, Iwobi, Alexis

Kispad: Ospina, Gibbs, Wilshere, Xhaka, Cazrola, Chamberlain, Akpom

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (239)

8 éve
Törölt felhasználó
Na akkor én is írok már, ki ne maradjak.
Mikor néztem a meccset (természetesen streamen hála a vajna féle bevágjuk a digital gold csomagba a spíler tv-t) és jött a tizi felkiáltottam: -Csak ne Walcott lője!
Kajak, párom itt ült mellettem. Özil és Walcott egy rakás szar tiziben. Ki is hagyta, de aztán rúgott egyet okés.
És megint mi történt?? Kaptunk egy (amúgy csodásan eltalált) szabadrúgásgólt (istenem csak nálunk is verne már ilyet valaki!) ami után olyanok voltunk mint a fejősszék a tanyán... összecsuklottunk, összeestünk, mint valami amatőr szarok! Most nem azért, de vicc volt az egész! Persze jöhet itt nekem mindenki azzal, hogy első meccs meg mit számít, de rohadtul számít, mert megint rajtunk röhögnek a zsugori faszság miatt. Nehogy igazoljunk! Toporogjunk mint a szarógalamb, aztán meg csipkedjük fel a morzsákat mikor már mindenki szétrabol mindent! Olvastam és volt aki azt mondta, hogy nem biztos, hogy a játékosvétel megoldja a dolgokat. Kérdem én: Akkor mifasz oldja meg? (jó persze azon kívül hogy Wenger OUT!!!) CSak meg kell nézni azokat akik költenek, hogy mire mentek az elmúlt 5-10 évben. Tessék visszanézni.
Mellesleg ezzel a kerettel kb.4-5helyezés lesz megint. A MU kurva jó lesz, a City is ráhajt, a Chelsea szintén, aztán ott vannak a Csirkék...na meg a Leicester, bár ők annyira szerintem nem veszélyesek már főleg, hogy Kante a cselszkibe ment át.
Akiket mai napig szeretek a csapatban: Cech, Bellerin, Monreal, Koscielnyi, Giroud, Elneny, Coquelin, Sanchez, Iwobi,
És akiket már eltakarítottam volna a faszba innen: Ramsey (két lábbal rúgnám seggbe) Oxlade (tíz meccsenként húz értelmeset) Walcott (motiválatlan fos) Gabriel (na hát azt is utálom)
8 éve
Törölt felhasználó
Touré5, abszolút igaz.
8 éve
Törölt felhasználó
Aron21! Azt könnyen mondták, mivel senkit nem igazoltunk. Valószínűleg akkor sem volt igaz.

Azért roppant meglepő ez a garasoskodás a világ 5. legértékesebb klubjától. Arra nem gondoltak, hogy Xhakán is lehetett volna spórolni? A srác elképesztően nagy összegért jött.
Nekem nincs semmi bajom ezzel az önfenntartó gazdasági modellel, de Kroenke azért ilyenkor néha besegíthetne a csapatnak, ha pár millión megy a vita.
8 éve
Törölt felhasználó
Továbbra sem értem hogy mi történt a pár éve történt "bárkit letudunk igazolni" státusz óta. Most nemtudunk megvenni egy B kategóriás védőt, mert még mindig egy csatárra spórolunk, igaz halvány büdös fogalmunk sincs, hogy pontosan kire.
8 éve
Csatár érkezésében már nem is merek reménykedni.

Szólj hozzá