Arséne Wenger úgy gondolja, hogy az Arsenal angoljainak alaposan kijutott a balszerencséből a tavalyi szezonban a sérülések miatt, ám a menedzser úgy gondolja, hogy az idei az ő idényük lehet.

Igen, Walcott, Wilshere és Oxlade-Chamberlain fontos szezon előtt áll. Az előző időszakban nem voltak az angol válogatott tagjai, pedig mindannyian odatartoznak. - mondta Wenger.

 

Az új idény új lehetőséget jelent nekik, főleg, hogy új edzője van a válogatottnak is. De azt gondolom, különösen az lesz nekik fontos, hogy jó szezont fussanak a klubban. Ilyen téren mindannyian frusztráltak lehetnek az előző szezon alakulása miatt.

 

Mind a hármójuknak van mit bizonyítaniuk, különböző okok miatt. Természetesen a legnagyobb gond mind a hármójuk esetében az volt, hogy sérültek voltak. A legmagasabb szinten erre nincs lehetőség, következetesen kell jó teljesítményt hozni.

 

Manapság olyan kicsi a különbség az éljátékosok között, hogy abszolút a csúcson kell lenni mindenkinek fizikálisan.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

8 éve
Reménykedjünk benne hogy végre összeszedik magukat.... Oxiból eddig is többet néztem ki mint Walcottból szóval remélem hogy Alex ott lesz a toppon és kibérli a helyét a kezdőben Theot meg ha nem most de télen eladjuk valahova ! A legjobb az lenne hogy most szídjuk őket mert ugye nem alkottak maradandót aztán majd épp most fognak jó szezont futni :lol:
8 éve
Törölt felhasználó
Ha meg nem futnak jó szezont az sem baj,majd az elkövetkező években még nyugodtan megtehetik,ameddig Wenger a főnök addig lehet itt szerencsétlenkedniük...jaj Istenem már,hogy nem lehet már néhány koloncot eltávolítani innen...aztán meg csodálkozhat hogy megint nem lesz közünk a premier league-hez sem...
Már lenyilatkozta hogy nem szükségesek a nagy igazolások a bajnoki cím megnyeréséhez...Isten veled fuckingwordclassstriker!
8 éve
Chamberlain-nek ez a szezon hozhatja meg az áttörést. Igaz, már évek óta ezt mondogatjuk. Ez Wilshere-re is igaz, de sajnos vele általában úgy kell számolni, hogy legalább a szezon felében sérült. 😏

Szólj hozzá