Arséne Wenger szerint Rob Holding készen áll arra, hogy vasárnap debütáljon az Arsenal színeiben a Premier Ligában is - a sérülésgondokkal küszködő csapatban az újonc játékos helyet kaphat a kezdőben a Liverpool ellen.

Mint ismert, mind Per Mertesacker, mind Gabriel komoly sérüléssel bajlódik, a német legalább négy hónap, a brazil pedig kettő után térhet majd vissza. Laurent Koscielny pedig hosszabb nyári szünetet kapott az Európa-bajnokságon történő játéka miatt, a francia csak ezen a héten tért vissza a teljes körű edzésekre, így nem lesz elég fitt az idénykezdetre.

Wengernek így három védő áll a rendelkezésére: Calum Chambers, Krystian Bielik és Holding. A menedzser szerint az Arsenal új érkezője készen áll a kihívásra.

Van egy pár opcióm a védelemben, ezt láthattuk a nyári felkészülési időszak alatt. Alapvetően azokról a védőkről van szó, akik fittek és bevethetők. - mondta Wenger.

 

Hiába fiatalokról van szó, de ég bennük a vágy, hogy jól teljesítsenek. Holding már játszott a Championshipben, és megvan a megfelelő tapasztalata, hogy eggyel fentebb lépjen.

Az Arsenal egyébként meglehetősen közel áll Shkrodan Mustafi megszerzéséhez, sajtóhírek szerint az angol csapatnak már csak a formalitások tekintetében kell dűlőre jutnia a német játékos klubjával, az átigazolást pedig a jövő hét elején be is jelenthetik.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá