Német sajtóértesülések szerint megszületett a megállapodás az Arsenal és Shkrodan Mustafi német válogatott védő között, a játékos átigazolását a jövő hét elején végleseítheti az angol csapat.

"A játékos és az Arsenal már mindenben megállapodott, most már csak a két klubnak kell dűlőre jutnia a játékos kivásárlási árát illetően." - idézte a német spot.de weboldal Mustafi édesapjának, Kujitimnak a szavait, aki egyben a játékos menedzsere is.

A Valenciával való megállapodás noha hiányzik, de vélhetően a két csapat közt is gyorsan létrejön az egyezség, a The Times az anyagi gondokkal küszködő spanyol csapat 20-23 millió angol font ellenében mondhat le a német játékos játékjogáról.

Az Arsenalnak péntek angol idő szerint délig kellene leigazolnia és beregisztrálnia Mustafit ahhoz, hogy a német játékos a keretben lehessen a Liverpool elleni bajnoki nyitómeccsre. Vélhetően erre nem kerül sor, hiszen Mustafi jóformán a Valenciával sem edzett még a nyár folyamán, és nem lenne elég fitt az első bajnoki fordulóra.

Vélhetően azonban az összes formalitás végére pont kerül a jövő hét elején, így Mustafi a Leicester elleni mérkőzésen akár már debütálhat is az Arsenalban.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (48)

8 éve
Ja meg elvileg Mahrez bekövette twitteren Sanogo #22 -öt... :lol:
8 éve
Arsenal Editor már csinált is egy Mustafi-s videót. Vardy-ról is csinált egyet anno, kicsit korai volt. :lol:
8 éve
Egy két oldal már lehozta, hogy Mustafi faterja bekavarhat. Remélem csak kamu.
8 éve
Törölt felhasználó
Cazorla nincs elég fitt állapotban, látszott is rajta és Wenger is mondta.
8 éve
Törölt felhasználó
Pedig campbellt be lehetne dobni élne a lehetőséggel am Santit kihagynátok?neee!

Szólj hozzá