A Sky Sports angol televíziós csatorna értesülései szerint Arsenal nem tett hivatalos ajánlatot Riyad Mahrezért, a Leicester algír támadójáért.

A francia L'Equipe újságírója, Gilles Favard szerdán délután azt írta a Twitterén, hogy az Arsenal 30 millió fontos ajánlatot tett Mahrezért, amit a Leicester elutasított. Favard továbbá azt is írta, hogy az Arsenal hamarosan visszatér egy újabb ajánlattal, és hogy Mahrez hamarosan Ágyús lesz.

A Sky Sports ugyanakkor cáfolta Favard értesüléseit, az angol TV-csatorna szerint az Arsenal semmiféle ajánlatot nem tett Mahrezért.

Könnyen lehet, hogy a háttérben Mahrez ügynöke szivárogtat ki az újságíróknak különféle álhíreket, hogy így sófrálja fentebb a játékos értékét, akiért a Chelsea is érdeklődik.

A Leicesternél továbbra is számolnak Mahrezzel, a csapat menedzsere, Claudio Ranieri többször is szóvá tett azon véleményét, miszerint a tavalyi szezon legjobbjának választott szélső nem megy sehová a nyáron, és még az is elképzelhető, hogy hosszabbít az elkövetkezendő hetekben.

Az Arsenalnál továbbra is aktívak az átigazolási piacon, a csatárkiszemeltek közt egyértelműen ott van Alexander Lacazette, akiért a Telegraph szerint 60 millió angol fontot kellene fizetnie Wengernek, hogy a Lyon lemondjon a francia csatár játékjogáról.

A csatárkérdés megválaszolása azonban minden bizonnyal az átigazolási időszak utolsó napjaira marad, a fő prioritást ugyanis egy védő megszerzése jelenti, aki minden bizonnyal Shkrodan Mustafi lesz. A Sky Sports szerint a tárgyalások már megkezdődtek az Arsenal és a Valencia közt, és várhatóan a napokban eldől a játékos jövője.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (45)

8 éve
Törölt felhasználó
Miért nem tudja megvenni Mahrezt, Walcottot meg elküldeni máshová? Lacazettel könnyedén megnyerhetnénk a PL-t.
8 éve
Van Persie maradjon csak ott ahol van de ha már itt tartunk.... Nem jönne össze Mahrez akkor véletlenűl Nasri is elérhető lenne , szóval meglehetne a két nagy igazolás olcsón és ami a legjobb ismerik a csapatot a játékot mindent !!! Odabaszna :lol:
Nem egyszerű támadót találni sajnos de ha már olcsó támadó kell akkor ott van Mario Gomez is 🧀
Aubameyang lenne a legjobb akit eltudnánk hozni ő illene bele igazán a csapatba szerintem legalábbis....
Gyórs, technikás , jól fejel stb stb
Na de ez mindegy is bárki is jön ha Mustafi csak a jövőhéten lesz hivatalos akkor viszont kemény védelem lesz ! Bellerin Debuchy Chambers/Monreal Gibbs kicsit aggódok de azért egy minimum döntetlent elvárok a csapattól ;-)
8 éve
Törölt felhasználó
Azt. A. Kurva.
8 éve
Törölt felhasználó
Ha valaki röhögni akar egy jót, annak ajánlom a Sun cikkei közül ezt: https://www.thesun.co.uk/sport/football/1585480/arsenal-transfer-news-arsene-wenger-will-only-buy-a-superstar-striker-as-he-targets-robert-lewandowski-and-antoine-griezmann/
Igazából azt nem értem miért ne rögtön Messit akarjuk leigazolni vagy Neymart. Blikk 2.
8 éve
Törölt felhasználó
Na, a szavakon ne kezdjünk el lovagolni. :D

A mentalitásbeli különbségre próbáltam rávilágítani, hamár matem összehasonlította őket.

Van Persienek legjobb esetben Dubajban vagy Kínában a helye.

Szólj hozzá