web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Alexis és Ramsey csatlakozik a felkészüléshez

  • Alexis és Ramsey csatlakozik a felkészüléshez

    Hamarosan Európában folytatja a felkészülést az ArsenalA Chivas ellen lejátszott mérkőzéssel véget ért az Arsenal edzőtábora az Egyesült Államokban, Arséne Wenger csapata San José-ban és Los Angelesben edzett és játszott egy-egy barátságost.

A felkészülésnek még távolról sincs vége, a csapat a napokban visszautazik Európába, majd a hét közepétől előbb Norvégiában, majd Svédországban edzenek Cazorláék. A soron következő két barátságos meccs is ide van ütemezve, augusztus 5-én, pénteken a Viking, 7-én pedig a Manchester City-vel csap össze az Arsenal.

Arséne Wenger már azt is elárulta, hogy tervei szerint két fővel mindenképpen bővül az Amerikába elvitt keret.

Ramsey és Alexis ott lesznek a skandináv túrán, de a többi válogatottunk még nem tér vissza. Özilnek, Giroud-nak és Koscielny-nek tartott a legtovább a torna, ők nem hiszem, hogy elutaznak velünk csütörtökön, de a többiek igen. - mondta Wenger.

 

Továbbra is emelni akarunk a játékunk színvonalán. Van még néhány megoldásra váró probléma, például jobban kell védekeznünk és a támadásaink is érdekesek voltak az előző meccseken. Nagyon fontos, hogy arra koncentráljunk, hogy javítsunk a játékunkon.

 

A szezon augusztus 14-én kezdődik, addig a felkészülési meccsekkel mentálisan is jó formában lehetünk majd. Játszunk a Liverpoollal, megyünk Leicesterbe is, szóval már a szezon kezdete is nagy erőpróbákkal állít szembe.Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(135)

Arsenalfan25

Wilshere-ről nincs valami hír?

Aug 07. 18:45

Aron21

Hasznos tud ő lenni ott.

Aug 07. 18:24

Arsenalfan25

Ramsey végre a posztján. Remélem soha többet nem fogjuk őt a szélen látni.

Aug 07. 18:21

Fabregas0490

Szégyen az hogy ennyire a sok szurkoló le van szarva... minden évben hitegetés van meg ígérgetés aztán semmi sincs végűl ! nem nyerünk semmit meg nem is akar a vezetőség törekedni arra hogy legyen komolyabb cél mint hogy az első 4 be jussunk a többi nem számít... kár hogy ezzel csak a felháborodást szítja az emberekben meg majd a játékosokban is amint megunják pattannak innen hogy elérjenek valamit... elég nagy szégyen ami itt van de mivel szeretjük a csapatot ezért csak reménykedünk hátha valami megváltozik....

Aug 07. 17:31

Aron21

Nem, Alexis hamis 9est játszott első évében, mert Wenger nem fegyelmezte meg, ezért folyton visszalépett a középpályára. Ettől függetlenül Wenger nem is fogja megfegyelmezni, ezért Alexis soha nem lesz csatár középen sem. Ha letudna mondani a labdáról és inkább az üres területeket keresné, akkor zseniális csatár lehetne.

Aug 07. 16:58

EnVuy

Alexis csatárnak még mindig jobb mint Walcott akire sajnos Wenger csatárként számít, ezt ma meg is erősítette egy interjúban.

Aug 07. 16:46

csabigunner

Alexis játszott már csatárt az 1. évében, és nem igazán ment neki. Ez a smucig idióta és a vezetőség teljesen tönkreteszik a klubot. Aztán majd jön a faszságaival, megint mellőz pár jó játékost, de a szarok ott lesznek folyton a pályán. Persze a 90. percben hátrányban behoz valakit, hogy "egyenlítsé' már", aztán ennyi.

Istenem, ha meghosszabbítják a szerződését, én tökön szúrom magam. grrr

Aug 07. 16:42

77pedro

Egyébként Alexisről én is ezt gondolom.
És mikor ha nem ma. wink

Aug 07. 14:59

77pedro

Miért van az hogy ez a " ha rajtunk múlott volna" kezdetü duma csak nálunk merül fel.??
Szerintem Jannsen is erősítéd lett volna.Viszonylag fagyipénzért.
De várjuk ki a végét...hát ha.

Aug 07. 14:58

Aron21

Én örültem volna Vardynak. Ma egyébként Alexis lesz elvileg kipróbálva csatárnak. Tartom magam ahhoz, hogy belőle nagyon jó Agüero-Tévez féle csatár lehetne, ha kicsit megtudná nevelni Wenger és nem teljes szabadságot adna középen, de akkor meg a szélre kéne ember, szóval az igazolást nem fogja tudni elkerülni AW.

Aug 07. 14:46

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Koscielny megtagadta a felkészülést

 Koscielny megtagadta a felkészülést Nem akar Amerikába utazni a francia védő

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Sajtó: Közelednek az álláspontok Salibáért

 Sajtó: Közelednek az álláspontok Salibáért A francia védő egyelőre maradna a Saint-Etienne-nél

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook