A Chivas ellen lejátszott mérkőzéssel véget ért az Arsenal edzőtábora az Egyesült Államokban, Arséne Wenger csapata San José-ban és Los Angelesben edzett és játszott egy-egy barátságost.

A felkészülésnek még távolról sincs vége, a csapat a napokban visszautazik Európába, majd a hét közepétől előbb Norvégiában, majd Svédországban edzenek Cazorláék. A soron következő két barátságos meccs is ide van ütemezve, augusztus 5-én, pénteken a Viking, 7-én pedig a Manchester City-vel csap össze az Arsenal.

Arséne Wenger már azt is elárulta, hogy tervei szerint két fővel mindenképpen bővül az Amerikába elvitt keret.

Ramsey és Alexis ott lesznek a skandináv túrán, de a többi válogatottunk még nem tér vissza. Özilnek, Giroud-nak és Koscielny-nek tartott a legtovább a torna, ők nem hiszem, hogy elutaznak velünk csütörtökön, de a többiek igen. - mondta Wenger.

 

Továbbra is emelni akarunk a játékunk színvonalán. Van még néhány megoldásra váró probléma, például jobban kell védekeznünk és a támadásaink is érdekesek voltak az előző meccseken. Nagyon fontos, hogy arra koncentráljunk, hogy javítsunk a játékunkon.

 

A szezon augusztus 14-én kezdődik, addig a felkészülési meccsekkel mentálisan is jó formában lehetünk majd. Játszunk a Liverpoollal, megyünk Leicesterbe is, szóval már a szezon kezdete is nagy erőpróbákkal állít szembe.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (135)

8 éve
Wilshere-ről nincs valami hír?
8 éve
Törölt felhasználó
Hasznos tud ő lenni ott.
8 éve
Ramsey végre a posztján. Remélem soha többet nem fogjuk őt a szélen látni.
8 éve
Szégyen az hogy ennyire a sok szurkoló le van szarva... minden évben hitegetés van meg ígérgetés aztán semmi sincs végűl ! nem nyerünk semmit meg nem is akar a vezetőség törekedni arra hogy legyen komolyabb cél mint hogy az első 4 be jussunk a többi nem számít... kár hogy ezzel csak a felháborodást szítja az emberekben meg majd a játékosokban is amint megunják pattannak innen hogy elérjenek valamit... elég nagy szégyen ami itt van de mivel szeretjük a csapatot ezért csak reménykedünk hátha valami megváltozik....
8 éve
Törölt felhasználó
Nem, Alexis hamis 9est játszott első évében, mert Wenger nem fegyelmezte meg, ezért folyton visszalépett a középpályára. Ettől függetlenül Wenger nem is fogja megfegyelmezni, ezért Alexis soha nem lesz csatár középen sem. Ha letudna mondani a labdáról és inkább az üres területeket keresné, akkor zseniális csatár lehetne.

Szólj hozzá