Csapattársai és Arséne Wenger is nem győzte dicsérni Granit Xhakát, az Arsenal egyik új igazolását az MLS All Stars mérkőzését követően.

A svájci középpályás a Borussia Mönchengladbach csapatától érkezett az Arsenalhoz a nyár folyamán, és az Európa-bajnokságot követően lényegében ezen a héten kezdte el a felkészülést az új szezonra új állomáshelyén.

Xhaka már az első arsenalos bevetésén is túl van, az MLS All Stars válogatottja ellen a második játékrészben volt a pályán. Ahhoz képest, hogy ez volt az első meccse, a középpályás remek mutatókkal zárt, passzainak ugyanis 94.2%-a sikeres volt.

Nagyszerű érzés volt első alkalommal játszani ebben a fantasztikus csapatban. Nagyon élveztem, és úgy gondolom, a pályán is sikerült megmutatnom, mennyire kedvező fogadtatásban volt részem, s hogy mennyire bíznak bennem a társaim. Nagyon boldog vagyok, hogy így sikerült a bemutatkozásom. - mondta a mérkőzést követően Xhaka.

 

Nagyon illek ebbe a csapatba, és a gárda stílusa fekszik nekem is. Az Arsenal vonzó focit játszik, és ez tetszik. Úgy vélem, már ezen a meccsen is látható volt, milyen minőségű ez a csapat, és hogy mindent beleadtunk a pályán.

 

Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy nyerjünk valamit. Arra már rájöttem, milyen nagyok az elvárások a klubnál, ezt gyorsan le lehet szűrni. De meccsről meccsre fogunk haladni. Meg kell arról bizonyosodnunk, hogy rendben felkészültünk-e minden egyes meccsre.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (81)

8 éve
Touré 5:Én is mindig ezt mondom. Évről évre egyre szarabb a helyzet. :-S
8 éve
Törölt felhasználó
Akkor azért egy szarban levő Malaga adta el jó áron,de amúgy igaz,h ma elképzelhetetlen lenne egy Cazorla 30M alatt.
8 éve
Törölt felhasználó
Az megvan mindenkinek, hogy Cazorlát 16,5M fontért vettük 28 évesen?
Ma már szinte lehetetlen ilyen szintű játékost ennyiért leigazolni.
https://pbs.twimg.com/media/CoxB4SkXEAQvU63.jpg
8 éve
Vicc, hogy még el se kezdődött a szezon és már 2 kulcsjátékos lesérült...Mertesacker is 'kisebb sérülés'-nek indult.
8 éve
Törölt felhasználó
Wilshere is mi a faszomba sérült le? Elesett egy vakondtúrásban?? Az is ha így folytatja elmehet a fenébe abból se lesz már épkézláb játékos!

Szólj hozzá