San José után Los Angeles felé vette az irányt az Arsenal, az Ágyúsok itt folytatják ugyanis a felkészülésüket a következő szezonra. Arséne Wenger csapatára hétfő magyar idő szerint hajnal három órakor itt vár majd egy újabb edzőmeccs, méghozzá a Chivas gárdája ellen.

Ezt megelőzően az Arsenal nemcsak az idegenbeli mezeket mutatta be a nagyérdeműnek, de Arséne Wenger is részt vett egy hivatalos sajtótájékoztatón, amelyen természetesen az átigazolási időszak is szóba került.

Olyan játékos veszek, aki erősíteni tudja a csapatot. Manapság nagyon erősnek kell lennie az embernek, mert felelősséggel tartozik a klubnak, nem szabad csak az igazolás kedvéért játékost vennie. Erről persze többféle vélemény van. - mondta Wenger.

 

Ha ránézünk az átigazolási piacra Európában, láthatjuk, hogy a klubok rengeteg pénzt halmoztak fel, de nincsenek igazán olyan játékosok, akikkel erősödne a keret. Ráadásul ha megnézzük a csapatokat, nem is feltétlen az nyeri a bajnokságot, aki a legtöbb pénzt költi. Globálisan rengeteg klub költ több milliót a piacon, de mindez nem állította meg a Leicester-t, hogy megnyerjék a bajnokságot tavaly.

Wengert természetesen konkrét átigazolásokról is faggatták az újságírók, így például Alexander Lacazette, vagy Riyad Mahrez ügyével kapcsolatban is, ám a francia menedzser szűkszavú maradt.

Továbbra is a piacon vagyunk játékosigazolást tekintve, legyen szó csatárról, vagy védőről. Sajnos nem vagyunk egyedül. Szerintem az a legjobb mód, hogy az átigazolásokkal foglalkozzunk, hogy nem beszélünk a témáról, igaz, ez nehéz dolog egy sajtótájékoztatón. Figyeljük a piacot, de nem akarok kimondottan egy adott játékosról beszélni, mert az csak még inkább nehezítené a helyzetünket, ami így sem túl könnyű.

Nehezíti az Arsenal helyzetét, hogy a hónapokra kidőlő Per Mertesacker helyére is igazolni kell egy védőt, aki a sajtóhírek szerint a Valencia bekkje, Shkhrodan Mustafi lehet

Mertesacker ebben a naptári évben már nem térhet vissza, így igazolnunk kell egy védőt is. Erre minden valószínűség szerint még a szezon kezdete előtt sor fog kerülni. - zárta szavait Wenger.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

8 éve
2 max 3 játékos jönni fog szerintem még és amúgy is van egy hónap még szóval bármi lehetséges ;-)
8 éve
Mi az, hogy jönni fog játékos, ha erősítést jelenet ??? Baszus a középpályát leszámítva, mindenhová erősítést jelentene, ha érkezne egy komolyabb játékos. Védők közül egyedül Belerin üti meg a klasszis szintet, támadóknál meg Sanchez. Nem 1-1 játékos kéne ezekre a posztokra, hanem inkább 2.
8 éve
Törölt felhasználó
Amikor a befektetés többszörösen megtérül: http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/mu-pogba-a-voros-ordogoknel-ibra-ket-het-alatt-megoldja-2516285

Ezért is érdemes igazi sztárokat vásárolni (Özil, Alexis). Én nagyon örülök Xhaka érkezésének, de valószínűleg nem fogja megdönteni a mezeladási rekordot.
8 éve
Most úgy mondjátok ezt az átigazolás-rendezés dolgot, mintha Wenger nem így akarná. Xhakát mikor bemutattuk? Már májusban! Ha tehetnénk, megoldanánk a dolgokat a lehető leghamarabb. Arról nem tehet az öreg, hogy Mertesacker lesérül már az első meccsen. De legalább oda is igazolunk, mert eleve is kellett volna. A Manchester United meg mióta szenved Pogbával?
8 éve
Törölt felhasználó
Olvastam,de azért még hátha történik vmi csoda,a védő és két hét,hááát.......,ismerve Wengert az ő két hete mást jelent,mint a mienk :-)

Szólj hozzá