Francia és angol lapértesülések szerint az Arsenal a napokban új ajánlatot tehet Alexander Lacazette-ért, a Lyon francia támadójáért.

Mint arról a héten beszámoltunk, a Lyon kedden hivatalos közleményben tudatta, hogy elutasították az Arsenal 35 millió euró értékű ajánlatát Lacazette-ért, és továbbra is kitartanak álláspontjuk mellett, miszerint "a csatár pótolhatatlan részét képzi a keretnek és nem eladó a nyár folyamán."

A Telegraph értesülései szerint a Lyon új szerződést akar Lacazette-nek ajánlani, hogy elejét vegyék az Arsenal további érdeklődésének, ám a 25 éves játékos már döntött, és az észak-londoni csapathoz akar igazolni.

Az angol lap úgy tudja, Arséne Wenger a napokban új ajánlatot tehet a franciáért, az Arsenal menedzsere 35 millió fontot, azaz valamivel több mint 40 millió eurót tehet le a Lyon asztalára.

A Telegraph újságírója viszont hozzáteszi: lehet, hogy még ez sem lesz elég az üdvösséghez, miután a Lyon legalább 50 millió eurót akar, hogy egyáltalán megfontolja Lacazette eladását. 

Mindezek ellenére a Lyon elnöke, Jean-Michel Aulas magabiztos, hogy Lacazette marad a csapatnál a következő szezonra is.

"Az Arsenal nem tett azóta új ajánlatot, és nem is fog. Senki nem fogja elhagyni a csapatunkat." - idézte Aulast az ESPN.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (35)

8 éve
Törölt felhasználó
Ibra tényleg félelmetes, előre látom, ahogy kifog szopatni minket. Baccaról meg csak annyit, hogy vele se lennénk előrébb ennyi erővel már megvehetnénk Falcaot is.
8 éve
Törölt felhasználó
Jimcer, te most komolyan megkérdőjelezed Ibra képességeit? :-/
8 éve
Én nem is tudom melyik kommentemben írtam előszőr Mandzukicot akkor sem tettszett sokaknak itt és ahogy látom most sem de szerintem Wenger sem őt akarná elsősorban csak akik elérhetők jelenleg azoknak akkora árat szabnak meg ami sok eléggé... Így maradnak az olyan támadók akik már elég tapasztaltak aztán vagy bejön vagy nem... Ennyi erővel Mario Gomezért is mehetnénk mert amíg Giroud vissza nem tér ő is elég lenne... Akpom meg hiába ügyes vele csak többen lennék a pályán , nincs elég tapasztalata és van hova fejlődnie még ! Örülnék ha befutna ő is és meg lenne az ő személyében a jövő támadónk de attól félek ő is örök ígéret marad...
8 éve
Törölt felhasználó
Mit szólnátok Bacca-hoz? Ő mozdítható és elég gól erős is véleményem szerint. Igaz róla semmi hír nem volt, de Milannak kell a pénz, hogy tudjon igazolni meg Bacca BL-ben akar játszani.
8 éve
Törölt felhasználó
Nyald már ki a seggét mert betalált egy galatának

Szólj hozzá