A Lens elleni felkészülési mérkőzésen megsérült Per Mertesacker térdsérülése jóval súlyosabb lehet a vártnál, így akár öt hónapot is kihagyhat az Arsenal védője - számolt be a hírről a Sky Sports.

A klub az USA-ba utazó keret kihirdetésekor közölte, hogy a német játékos egy kisebb sérülés miatt nem tarthat a csapattal, ám a legfrissebb vizsgálatok finoman szólva sem hoztak jó eredményt, amit a következő 48 órában maga az Arsenal is megerősít.

Mikel Arteta távozásával Mertesacker volt az első számú jelölt a csapatkapitányi pozíció megválasztására, így azt egyelőre nem tudni, hogy egy esetleges hosszú távú kiesés mennyiben változtatja meg Arsene Wenger döntését.

Ami aggodalomra adhat okot a klubnál, hogy Mertesacker mellett Laurent Koscielny és Gabriel sem elérhető, előbbi az EB miatt kap hosszabb pihenőt, míg Gabrielnek mandulagyulladása van, bár a brazil várhatóan bevethető lesz a szezonkezdetre.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

8 éve
Annak örülnék a legjobban ha Holding és Chambers igazolnák hogy nagy tehetségek és berobbannának !
8 éve
Szeretem Mertét, de ne már megint olyan csk-nk legyen, aki be se kerül a kezdőbe. Éljen Ramsey. Amúgy nem igazolunk mi... mert mindenki szórakozik Wengerrel, főleg Mou szívatgatja ;-)

Szólj hozzá