Az Olympique Lyon kedden kora délután hivatalos közleményt adott ki a Twitter-csatornájukon, miszerint elutasították az Arsenal 35 millió eurós ajánlatát a játékosukért, Alexander Lacazette-ért.

A csatárszűkében lévő Arsenalt az elmúlt hetekben több támadóval is összeboronálta a sajtó, ám egyelőre egyik kiszemeltet sem tudta Arséne Wenger csapata leigazolni. A legközelebb a tavalyi PL-gólkirályhoz, Jamie Vardy-hoz került az Arsenal, ám az angol csatár a több játéklehetőség miatt maradt a Leicester-nél, és szerződést hosszabbított.

Egy másik kiszemelt, Gonzalo Higuainért is élénk érdeklődést mutatott a csapat, de az argentin várhatóan a Juventushoz igazol, amint hivatalossá válik Paul Pogba több mint 100 millió eurós átigazolása a Manchester Unitedhez.

Alexander Lacazette már több éve is szerepel Wenger listáján, és a hírek szerint a menedzser néhány hete már találkozott is a csatár ügynökével egy esetleges átigazolás kapcsán. A 26 éves támadó már tavaly is szívesen elhagyta volna a Lyont, idén pedig a West Ham United tett még ajánlatot érte, ám a francia csapat azt is elutasította.

A Lyon most egy francia sajtóértesülésre kommentált hivatalosan - a Le Progrés ugyanis ma reggel azt írta, hogy az Arsenal 48 millió eurós ajánlatot tett Lacazette-ért. 

Az Olympique Lyon csapata ezúton cáfolja a Le Progrés mai értesülését, miszerint az Arsenal FC 48 millió eurós ajánlatot tett klubunk játékosáért, Alexander Lacazette-ért.

A klub sajnálattal vette tudomásul, hogy a Le Progrés nem lépett velünk kapcsolatba, mielőtt téves információt publikáltak. Így ez a hír azon a napon jelent meg, amikor a Lyon 111%-os növekedést jelentett volna be a mérlegében a 2014/15-ös szezonhoz képest a tőzsdén.

A valóság az, hogy az Arsenal FC 35 millió euró értékű ajánlatot tett Lacazette-ért, amit a klub azért nem fogadott el, mert a játékos pótolhatatlan a keretben, és az egyik vezéregyénisége Bruno Genesio menedzser csapatában.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (49)

8 éve
Törölt felhasználó
Bizony, Jimcer, ez is hiba már évek óta, hogy az utolsó pillanatban igazolunk, és nincs idő a felkészülésre, a bajnokság elejét meg szopással töltjük. De ez sem változik.
8 éve
Törölt felhasználó
Icardit kell elhozni es kesz. Rolla nem halottatok semmit , mert az o neve is felmerult?
8 éve
Roland: nem tudom, mazochista vagyok vagy nem tudom. :D
8 éve
Viszont ha Lacazette, Mahrez közül valamelyik is jön akkor az a másik érkezését kizárja. nem hiszem hogy mindkettőre lenne pénzünk. Legalább is Wenger garasoskodása erre utal. Ráadásul egy olcsóbb védőt is hozni fog a Papa, kurvára remélem hogy nem Holdingal számolunk mindjárt a kezdőbe.
8 éve
Törölt felhasználó
Sokan írják,hogy van még 1 hónap az átigazolási szezonból. És azt gondoljátok hogy 1 hét alatt beleszoknak a plbe?
Ezért kéne minél előbb igazolni,hogy a taktikát megtanulják illetve összeszokjanak a társakkal.
Apropó taktika nagyon remélem,hogy wenger végre kitalált valamit nem azt az unalmas tili-toli fost fogja tolni mert skkor szopóroller ledz mou meg pep ellen. De még contet is ide tenném.
Emeltünk lacazette árán 40 millio euro,de ha a whunak nem adták majd nekünk fogják??xD
Írtátok még,hogy a francia nem jelentene nagy erősítést. Lehet,de többet mint asano nameg ha nem vágunk bele sohasem tudjuk meg. Plusz anno Henry és Bergkamp se brillírozott olaszba aztán tudjuk mi lett.
Engem mondom az se érdekel ha nem veszünk csatárt maradjon giroud ha hozzuk Mahrezt meg egy védőt.
Erről a mustafirol van most szó őt nem ismerem.

Szólj hozzá