Arséne Wenger a Lens elleni felkészülési mérkőzés után először találkozott a sajtó munkatársaival, ahol az újságírók több témával kapcsolatban, így természetesen az átigazolásokról is kérdezhették a menedzsert.

Wenger ezen a nyáron három új játékost igazolt, közülük viszont csak egyet, Granit Xhakát várják a szurkolók az állandó kezdőbe, a másik két játékosnak, Takuma Asanónak és Rob Holdingnak még rutinra lesz szüksége. Az Arsenal szurkolói leginkább egy középcsatár szerződtetését várják Wengertől.

Wenger szokás szerint nem árult el túl sokat, ugyanakkor leszögezte: az Arsenal továbbra is figyeli az átigazolási piacot, és készen áll újra sokat költeni a megfelelő kiszemeltre.

"Nagyon aktívak vagyunk a piacon. Ha megtaláljuk a megfelelő játékost, készen állunk sokat költeni rá. Már ezen a nyáron is rengeteg költöttünk, ha megnézzük, mi vettük a legdrágább játékost Angliában. Ez persze változhat, ha Pogbát leigazolja a Manchester United. Már így is sokat invesztáltunk a keretbe, és még mindig aktívak vagyunk." - mondta Wenger.

 

"Nem szeretnék konkrét nevekkel foglalkozni, mert ha netán nem sikerül leigazolni az adott játékost, az emberek ezt számon kérnék tőlem. Az átigazolási időszak egészen augusztus 31-ig tart, és nagyon aktívak vagyunk. Tudjuk, hogy rengeteg minden történik az utolsó héten, ez viszont még odébb van. De addig is aktívak vagyunk, és dolgozunk az ügyön." - tette hozzá Wenger.  

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

8 éve
Na ez jó hír, így Lacazette/Icardi biztos jönni fog, viszont ha jön még középpályás, pl Mahrez, akkor vkinek mennie kell, már így is nagy a merítési lehetőség, attól függetlenül, h mennyire minőségi játékosokról van szó. Pár igen jó játékos így is padozni fog. És ha már Wenger szerint szükség van még egy középpályásra, akkor nyilván védő is jönni fog még, mert az elég gyenge lábakon áll és kizártnak tartom, h ezt ő ne látná.
8 éve
Én is örülnék ha jönne Mahrez és Lacazette ! Inkább a francia mint Icardi ha ezt a kér játékost sikerűlne elhozni az nem lenne rossz.. már csak egy normális védő kéne de az a baj akiket akar Wenger azokat a többi nagyobb csapat is szeretné... ( Manolas , Koulibaly )
Martial meg elég drága mulatság lenne és ahogy írta Athlon nem hinném hogy Mouringyo pont hozzánk engedné el de még bármi lehet 🧀 Akár Rakiticot is megcélozhatnánk ha már ennyi pletyka van róla ( igaz nem hiszem hogy távozna ) .... bár vannak elegen a posztján viszont jelentős erősítést jelentene !!!
8 éve
Nyilván Martialnak kicsit rosszul esett, hogy elvették tőle a kedvenc mezszámát, de Ibra az Ibra, egy-két évig ott lesz, hoz egy-két milliós az MU merchandisingjére, aztán elmegy, Martial meg visszakapja a számát. Kár azon filózni, hogy egy 80 milliós játékost majd egy év után leírnak és piacra tesznek. Majd főleg Mou adja át nekünk....
8 éve

Szólj hozzá