Olasz lapértesülések szerint Gonzalo Higuain, a Napoli argentin támadója került a csatárt kereső Arséne Wenger célkeresztjébe, a francia menedzser pedig napokon belül ajánlatot tehet az olasz klubnak a 28 éves játékosért.

A Gazetta dello Sport olasz internetes portál szerint Wenger szeretné a csapatában tudni Higuaint, és ehhez sokat segít az a tény, hogy az argentin szerződésében a hírek szerint június 30-án lejárt a 94 millió eurós minimum kivásárlási záradék.

A lap úgy tudja, Wenger még ezen a héten tárgyal majd a Napoli vezetőségével, és készen áll akár 60 millió eurót is ajánlani Higuainért. A Gazette dello Sport azt is hozzáteszi, hogy a francia menedzser kész lenne Olivier Giroud játékjogát is felajánlani az argentinért, ami különösen furcsa lenne, hiszen Wenger éppen azért keres támadót a piacon, mert Danny Welbeck sérülésével számszerűleg nincs elég ember ezen a poszton a csapatban. 

Érdekesség, hogy Higuainhoz 2013-ban nagyon közel állt már Wenger, akkor szóban már megvolt a megállapodás az argentin játékossal és az ügynökével, ám végül a Napoli vette meg a játékjogát a Real Madridtól 38 millió euróért. Higuain szerződése még további két évre szól.

Wenger nagyon aktívan figyeli az átigazolási piacot, korábban Alvaro Morata volt az első helyen a francia listáján, ám a spanyol csatár a legfrissebb hírek szerint marad a Real Madridnál, így eshet a választás Higuainra.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (136)

8 éve
Törölt felhasználó
Ugyan még bőven nincs vége az átigazolási piacnak, azért beszédes, hogy Draxler, Higuain, Icardi, Lacazette, Rugani, Morata van a hírekben/pletykákban a realitás pedig Asano és Holding.
Persze Xhaka is itt van, Ő azért fontos igazolás volt.
8 éve
Törölt felhasználó
Ousmane Dembele-t miert nem tudtuk megvenni? Óriási lehetőségek vannak benne és csak 15 millió eurót fizetett érte a Dortmund. Én kapásból lecseréltem volna Ox-ra, sőt még rá is fizettem volna..
8 éve
Törölt felhasználó
Nem kell variálni.El kell hozni mind a kettőt.Házra kell egy Manolas féle védő,és Chamberst be kell építeni.
Mehet Walcott,nincs több idő és pénz várni.Az ő fizuja szerintem elég Icardinak vagy Lacazattnek bőven. Így lehetne egy kicsit spórolni.Ez a két játékos együtt nem kerülne annyiba mont Higuan.
Mindíg azt mondják;Van pénz.Akkor lássuk.
És ha Ox idén sem bizonyít,ő is mehet jövőre.Ez nem egy nevelőközpont.
A középpálya O.K.Ha mindenkit meg tudunk tartani.
8 éve
Törölt felhasználó

Szólj hozzá