Arséne Wenger még a nyár előtt úgy fogalmazott, két-három új játékossal szeretné megerősíteni a keretét a 2016/17-es szezonra, lehetőleg egy középpályással, egy csatárral és egy védővel.

A középpálya Granit Xhaka személyében minőségi játékossal erősödött, a csatárposzton azonban patthelyzet alakult ki, hiszen, mint korábban azt írtuk, az Arsenal francia menedzsere sokall az első számú kiszemeltért, Alvaro Moratáért 57 millió fontot kiadni, így más alternatívák után nézett.

A védőkiszemeltekről egyelőre nem lehetett sokat hallani, a nyár elején még a Napoli bekkje, Kalidou Koulibaly tűnt befutónak, ám a francia védőért jelenleg a Chelsea áll a legközelebb.

A L'Equipe francia lap csütörtökön azonban úgy értesült, hogy Wengerék már megtalálták az ideális erősítést védőfronton, és jelenleg ez az ügy jelenti a prioritást az Arsenal átigazolási terveiben. A L'Equipe ugyanis tudni véli, hogy Wenger a Lille védőjével, a 23 éves Dijbril Sidibét szeretné leigazolni napokon belül.

Wengernek a lap szerint azért kell igyekeznie, mert Sidibe jelenlegi klubja, a Lille már egy kérővel, nevesen a Monaco csapatával már megegyezett a hét folyamán az átigazolásról. Úgy hírlik, már a játékos is elfogadta a Monaco ajánlatát, ám Wenger az utolsó pillanatban megkereste a játékost és az ügynökét. 

A francia utánpótlás Sidibe sokoldalú játékos, a védelem mindkét széléln bevethető. A szenegáli felmenőkkel rendelkező bekk az előző szezonban 36 alkalommal lépett pályára a Lille színeiben, a nyár folyamán a Monaco mellett a Southampton is érdeklődött iránta.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (74)

8 éve
ja ma én is olvastam hogy Draxler és Lacazette a célpont 🧀
Meg gondolom a távozóktól függ még :)
8 éve
Törölt felhasználó
OFF: Janssent már ne várjátok: http://www.tottenhamhotspur.com/news/janssen-move-secured-120716/

Kíváncsi vagyok mire fog menni a PL-ben és hogy Pochenttino hova igazolta.
8 éve
Én velünk kapcsolatban azt olvastam, hogy Draxlert 60 millió euróért odaadja a Wolfsburg. De egyrészt, annyit úgysem adunk érte, másrészt Google-fordítóztam, szóval kezeljétek fenntartással. :lol:
8 éve
most itt találtam meg de nem ezt olvastam csak meg volt osztva Facebookon és ott láttam ;-) Kicsit hülyén fogalmaztam de talán érthető :lol:
http://metro.co.uk/tag/arsenal-transfer-news/
8 éve
Törölt felhasználó
Én semmit nem hallok Turanról, szóval nem hiszem, hogy egy kicsit is komoly forrás számolt volna be. Megint 90min és Givemesport? :D

Szólj hozzá