Ezen a héten az Arsenal felnőtt csapata is megkezdte az edzésmunkálatokat a 2016/17-es idényre.

Hétfőn az Európa-bajnokságon, illetve a Copa Americán nem részt vevő játékosok, kiegészülve néhány ifivel, teljesítette a szokásos orvosi vizsgálatokat, kedden pedig már az edzésmunkálatokat is megkezdték a csapat colney-i edzőközpontjában.

A felnőtt csapatból olyan játékosok voltak akcióban, mint például Walcott, Gibbs, Sanogo, Mertesacker, Gabriel, Chambers, Elneny, Oxlade-Chamberlain, vagy Gnabry, hozzájuk pedig az ifiből olyan játékosok csatlakoztak, mint Bielik vagy Rene-Adelaide.

Az Eb-n és a Copa Americán résztvevő játékosok a kiesésük függvényében, fokozatosan térnek majd vissza az Arsenalhoz. Akik már kiestek, azok augusztus elején térnek vissza Londonba, akiknek a válogatottja pedig még versenyben van, azok kicsit később.

Az Arsenal a felkészülési szezonját a Lens ellen kezdi majd meg, aztán a csapat az Egyesült Államokba utazik, ahol először az MLS All-Star gárdájával mérkőznek meg (július 28.), majd a Chivas lesz az ellenfél (július 31.).

A szezon kezdete előtt Arséne Wenger csapata Svédországba látogat majd, ahol előbb a Viking (augusztus 5.), majd a Manchester City (augusztus 7.) lesz az ellenfél.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá