Noha sokáig úgy tűnt, hogy Theo Walcott a nyár folyamán elhagyja majd az Arsenalt, az angol játékos jövőjét illetően fordulat állt be, írta a Telegraph.

Sokan úgy vélték, hogy az a tény, hogy Arséne Wenger Jamie Vardy személyében új csatárt akar a csapathoz hozni, megpecsételheti Walcott sorsát, aki az előző szezon első felében középső támadóként jutott szerephez a kezdőben.

Walcott egyébként jól is kezdte a tavalyi szezont, az első kilenc bajnokiján négy gólt szerzett, és rászolgált az állandó kezdőbeli helyére Olivier Giroud-hoz képest. Az idény második fele azonban visszaesést hozott, amelyen csak tetézett angol sérülékenysége, így végül nem volt túl nagy meglepetés, hogy Roy Hodgson angol szövetségi kapitány nem jelölte őt a válogatott Európa-bajnoki keretébe.

A Telegraph úgy tudja, hogy Wenger és Walcott a szezont követően leültek megbeszélni a dolgokat, és végül úgy állapodtak meg, hogy az angol játékos még legalább egy szezon erejéig marad a csapatnál, annak ellenére, hogy a Liverpool és a Manchester City is érdeklődött érte.

A megbeszélésén egy régóta a levegőben lógó mizéria végére is pont került: Walcott a jövőben várhatóan visszakerül az eredeti posztjára, a jobb szélre.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

8 éve
Hát ennek a hírnek nem igazán örülök... de legalább van abba igazság amit leírtam egy másik cikk alatt , hogy Walcott a papa egyik kis kedvence és nem akar tőle megválni ... elöbb adja el Oxit aki csak 22-23 éves és techinikásabb gólveszélyesebb mint a honfitársa meg egy Campbellt aki nem volt rossz idén csak ugye ha megy neki ha nem olyat kell játszatni aki full szar volt de azért erőltessük hátha kiviszik az EB-re :-S Adjuk oda valakinek egy komolyabb játékosért csereüzletbe véve aztán meg lesz oldva a gond... csak az a probléma hogy Angol ....
8 éve
Törölt felhasználó
Hát jah itt van 10 éve és volt 1 jobb szezonja nen jó csak jobb. Ez abszurd szerintem is. És pl az imént említett 2 srác sokkal jobban megérdemelné a lehetőséget. Jobbak is mint teo. Nincs bajom a gyerekkel egyszerüen ez a szint neki magas whuba meg ilyen csapatokba raj lenne itt besült. De hála istennek csatár már nem lesz belöle. Wenger egyértelmüsítette,hogy a szélen marad.
8 éve
Ki gondolta volna...és ennek megint ki issza majd meg a levét? Campbell és/vagy Iwobi, szóval akik sokkal jobban megérdemelnék a lehetőséget, mint Theo. Sokszor írtak már ezt sokan (teljesen jogosan), hogy Wenger egy megrögzött öregember és ezzel sajnos egyet kell értsek. Egy ilyen szezon után a világon nincs mégegy olyan edző, aki nem szabadulna meg Walcott-tól. Kész röhej.
8 éve
Törölt felhasználó
Én örülnék egy Walcott Mahrez cserének.
8 éve
Törölt felhasználó
Lehet egyedül vagyok vele de én ennek kifejezetten örülök!!!Ahogy írjátok jól kezdett tavaly és télleg annál szarabbul hagyta abba az idényt .Viszont az előző években igen is húzó ember volt és még csapaton belül gólkirály is.A keresztszalag sérüléséig az egyik legjobbunk volt és én bízom benne hogy még lesz is!!Ha Diaby,Rosicky,Robin van Faszfej és még néhányan megkapták a számtalan lehetőséget akkor bizony Theo is rászolgált minimum még egyre!!!Hajrá Theo!!!

Szólj hozzá