Noha sokan úgy vélték, hogy meglehetősen egyszerű lesz az Arsenalnak elcsábítani Jamie Vardy-t az előző szezon bajnokától, a Leicester együttesétől, Arséne Wenger részére továbbra sem érkezett válasz a 29 éves támadótól a váltást illetően.

Pedig úgy tűnt, hogy az Ágyúsoknak villámgyorsan sikerül lecsapniuk az előző idényben 24 gólt szerző angol játékosra: a hétvégén aktiválták a Vardy szerződésében lévő kivásárlási záradékot, és letették a 20 millió angol fontot a Leicester asztalára, Vardynak pedig jelentős - a hírek szerint heti 120 ezer angol fontos - fizetésemelést kínáltak.

Wenger azt remélte, hogy Vardy még hétfő délelőttig választ ad neki a döntését illetően, ekkor utazott el az angol válogatott a franciaországi edzőtáborába. Válasz azonban nem érkezett eddig, sőt, a Leicester is megtette az ellenajánlatát, hogy maradásra bírja a játékosát - Vardy pedig azóta sem tud dönteni a két klub között.

Vardy döntésképtelensége azonban nemcsak az Arsenal francia menedzserét dühítheti, hanem az angol válogatott szövetségi kapitányát, Roy Hodgsont is, aki nem szeretné, ha a játékos figyelmét más vonná el, és nem tudna a pályán a legjobb teljesítményére koncentrálni.

Az angol válogatott 2004-ben már megtapasztalt egy hasonló helyzetet, amikor Steven Gerrard a Chelsea ajánlatán vívódott, emiatt pedig nem ment neki túl jól a játék az Európa-bajnokságon. Hodgson emiatt még azt is megengedte, hogy ha kell, akkor az edzőtáborban tartsanak orvosit, de mindezt a torna pénteki kezdéséig.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

8 éve
Törölt felhasználó
Lazacette még ottvan mint lehetőség
8 éve
Törölt felhasználó
Jelenleg mi az Aubameyang féléknek még nem vagyunk prioritás sem anyagilag sem célok kitűzése szempontjából. Tehát maradjunk a földön. Csatár kérdésben nem vágom ki lenne a jó ha vardy nem jönne mindegy csak ne moraták .
8 éve
Törölt felhasználó
Hodson elvileg az Arsenal felé próbálja lökni Vardyt, szerinte az jobb lenne neki és egyértelmű előrelépés hiába nyertek most PL-t
8 éve
Én még mindig azt gondolom hogy oké nem lenne rossz Vardy de inkább Cavani vagy Aubameyang leigazolásán okoskodnék !!! Nem kell elhinni minden pletykát !!! Szóba hoznak majd minket mindenkivel majd nem kell ettől félni !!! Csak akkor higgyetek el bármit is amikor kint lesz a hivatalos oldalon is ennyi az egész !!! Az a baj hogy hülyítik az embert aztán csalódás van csak !!! Remélem Wenger minőségi játékosokat hoz majd és megfelelő erősségű csapatunk lesz egy komolyabb cél eléréséhez !!!
8 éve
Jesszus, még Flamini is itt van! Dühbe jövök, ha valaha látom még azt a faszit Arsenal mezben játszani. :lol: Takarodjon innen a picsába, már bocsánat a nyers megfogalmazásért. Max. Özil miatt maradhat itt, de semmiképp sem, mint játékos, hanem mint labdaszedő. :lol: Középpályás meg nem kell már ide, és sanszos, hogy Wenger is így látja.

Szólj hozzá