Mint arról pénteken beszámoltunk, az Arsenal aktiválta a Leicester City csatárának, Jamie Vardynak a 20 millió font környékén lévő kivásárlási záradékát, így az angol játékos szabadon dönthet afelől, hol folytatja pályafutását.

A mindig hiteles David Ornstein informáicó szerint a két klub minden részletben megegyezett egymással és a játékossal is sikerült dűlőre jutni egy 4 évre szóló szerződésről, ám ez még mindig nem jelenti azt, hogy Vardy a következő szezontól Londonban játszik.

A 29 éves támadó, aki elvileg pénteken személyesen tárgyalt Arsene Wengerrel egy esetleges váltásról, holnap délelőtt ad végeleges választ az átigazolással kapcsolatban, mielőtt elutazik a nemzeti csapattal a franciaországi Európa Bajnokságra.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (59)

8 éve
Törölt felhasználó
Welbz, kosz, nemtudom hogy ezt hogy lattam eredetinek (bar kicsiben neztem), plane hogy otthon vagyok a kepszerkesztesben.
8 éve
Törölt felhasználó
Aron21, láttam én is a képet, nem Vardy volt, hanem egy Xhaka-s photoshoppolt. Én is bedőltem volna neki, de pont ugyanabban a cuccban, pont ugyanolyan fölsőben, pont ugyanúgy beállítva, pont ugyanúgy tartva a mezt, mint Xhaka
szerk: welbznél a kép. Eddig még nem értem el, mikor commentet írtam :D
8 éve
Törölt felhasználó
Aron, ha erre a képre gondolsz, ez nyílvánvalóan phtotoshop.
http://img.thesun.co.uk/aidemitlum/archive/02914/01_06140011_dccfbc_2914326a.jpg
8 éve
Törölt felhasználó
Fuh, hát fogalmam sincs, ezt jelen pillanatban még Vardy sem tudja ugye. Mindenesetre én bizakodó vagyok, nem hiszem, hogy innen már kihátrál. Na meg ugye itt lép érvénybe Hodgson fantasztikus döntése, hogy Jackiet válogatta be, nem pedig Drinkwatert. :DD
8 éve
Törölt felhasználó
Aron21! Így mennyi esélyt látsz arra, hogy hozzánk jön, hogy nem adott választ a megbeszélt időben, hanem plusz napokat kért? Vagy mi lesz ennek a vége véleményed szerint?

Szólj hozzá