Mesut Özil és Alexis Sanchez mellett Jack Wilshere-rel is új, hosszú távú szerződést kíván kötni az Arsenal, írta pénteken a Telegraph.

Az angol oldal úgy tudja, hogy egy sikeres Európa-bajnoki szereplés egy új, még jobb feltételeket tartalmazó szerződést érhet a 24 éves középpályás számára.

Noha Wilshere jelenlegi kontraktusa még két évig érvényes a csapattal, Arséne Wenger mindenfajta érdeklődésnek elejét akarja venni. A Manchester City már tavaly is élénken figyelte Wilshere jövőjének az alakulását, de sem akkor, sem most nem tervezi a francia menedzser az egyik legígéretesebb játékosának az elengedését.

Annak ellenére, hogy Wilshere a berobbanása óta mindössze 66 meccsen játszott, Wenger továbbra is bízik abban, hogy az Arsenal saját nevelésű játékosa kinövi majd a sérüléseket és hosszú távon alapembere lesz a keretnek.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (83)

8 éve
Törölt felhasználó
James!
Dehogynem, a Juventus birtokolta Zaza játékjogának a felét, de a Sassuolo kifizette a másik 50%-ot a Juventusnak, de a Juve belevetetett a szerződésbe egy visszavásárlási opciót, amit aktiváltak is tavaly.
A Juve összesen 21,5M €-t dobott ki Zazára(először 3,5, majd mikor végleg megvették 18). Ebből ha levonjuk azt emennyiért a Sassuolo megvette(7,5), akkor 14-ért vették Zazát.
8 éve
Törölt felhasználó
Touré 5: Zaza még nem volt az övék. Berardi viszont már megvették egyszer, majd kölcsön adták, aztán meg ugyanoda eladták 8M-ért, ha az idén újra megvennék, főleg 25M-ért, akkor minek adták el, mikor még volt 2 év a szerződéséből, és az idei volt a legrosszabb szezonja.
8 éve
Törölt felhasználó
Igen sajnos (vagy szerencsére) ez szerintem is így van.
8 éve
A legtöbb olasz játékosra jellemző a klub hűség, nehezen tudom elképzelni, hogy Bonucci ott hagyná a Juventust, még akkor se ha Conte hívja a Chelsea-hez.
8 éve
Törölt felhasználó
Kalidou Koulibaly az egyik legjobb védő a Serie A-ban. Legalábbis Sarri alatt megtanult védekezni.
Viszont Aronnal értek egyet abban, hogy Bonucci hatalmas fogás lenne. Elég jó védő és az előrejátékban is jó, hasonló, mint Hummels.

Szólj hozzá