Theo Walcott hamarosan tárgyalóasztalhoz ül Arsene Wengerrel, hogy megvitassa csapaton belüli szerepét és a menedzser következő szezonra vonatkozó terveit.

A 27 éves támadó, aki hosszas formahanyatlása miatt lemarad az EB-ről, az elmúlt idény második felében került ki a csapatból és jövőjét jelenleg is homály fedi.

Az előzetes hírek alapján Wenger fontolóra vette, hogy megválik a szélsőtől a nyár folyamán, azonban Danny Welbeck hosszú távú sérülése majdhogynem kizárja ezt a lehetőséget.

Walcott rendszeres játéklehetőséghez szeretne jutni, ha nem Arsenalnál, akkor máshol, de a francia közölni fogja játékosával, hogy a tervei között szerepel és nem eladó.

Több játékos jövője is kérdéses, ilyen Alex Oxlade-Chamberlain, akiért a Manchester City mellett a Southamtpon érdeklődik komolyabban, vagy Kieran Gibbs, aki jó esélyyel távozni fog a kevés játéklehetőség tükrében.

Mint arról már beszámoltunk, Mesut Özil közel áll ahhoz, hogy meghosszabbítsa 2018-ban lejáró szerződését és váljon ezzel a klub legjobban fizetett játékosává, ugyanakkor Alexis Sanchez jövője továbbra is tisztázatlan.

A Chileinek szintén két év van vissza a jelenlegi kontraktusából, de az ő ügye nincsen annyira előrehaladott állapotban, mint az Özilé, sőt az sem elképzelhetetlen, hogy bizonyos kérdésekben nem sikerül dűlőre jutni a feleknek.

Ami viszont egyre biztosabb, hogy a Borussia Mönchengladbach csapatkapitánya, Granit Xhaka lesz a klub első igazolása, a 23 éves középpályás érkezését minden bizonnyal még az Európa-Bajnokság kezdete előtt bejelenti az Arsenal.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

8 éve
Lehet nem értetek egyet de Oxit jobb játékosnak tartom mint Walcottot és ha választhatnék Theot már most elkűldeném innen !!! Oxinak van hova fejlödnie a befejezésekben de technikailag sokkal jobb mint Walcott !!! Wengernek meg át kell mosni az agyát mert ha továbbra is mindig bizakodik és nem lesz semmi eredmény és nulla teljesítményt nyújt a játékos akkor maradunk ott ahol eddig és várhatunk a csodára !!!!
8 éve
Ha tényleg hosszabbítunk vele az bizonyítaná, hogy Wenger mennyire ragaszkodik a (szinte) saját nevelésű játékosokhoz, bármennyire is szarul játszanak. Bezzeg Campbell nyújthat kiemelkedőt meccsről-meccsre, akkor se lesz ott csak max. a padon. Vicc...
8 éve
Törölt felhasználó
OFF!
https://www.youtube.com/watch?v=-EP4pEzVRdg így kell egy csapatot feltüzelni! és ezért gondolom hogy Henry jó lenne mert benne megvan ez a tűz
8 éve
Törölt felhasználó
A baj csak 0>Oxlade-Cahmberlain>Walcott
8 éve
Törölt felhasználó
JACKOXI, értjük..

Szólj hozzá