Kezdőtizenegy: Cech, Bellerin, Gabriel, Koscielny, Monreal, Coquelin, Wilshere, Cazorla, Ozil, Giroud, Sanchez

Kispad: Ospina, Gibbs, Arteta, Ramsey, Elneny, Campbell, Iwobi

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (79)

8 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
Érdekes lesz am az átigazolási szezon. Kanté személyében lehet végre egy uj Vieiránk csak 24 cmvel kisebbe viccet félre téve nem kell hatalmas sztárokra gondolni szentem csak ugye egyik éven már elkezdték kisöpörni a hulladékot a keretböl és most nem bántani akarom artetát rosit v flaminit de ha a helyükön egy xaka van egy kanté egy elneny aki fiatal fejlödik nem sérült ergo hasznára van a scapatnak már nyert ügy. Persze kell egy jo edző aki rotálja is az adott játákosokat minden posztra legyen 2 néha 3 emberünk illetve még fiatalok elférnek mint iwobi. És ak nincs talán az h mint évtizede 1 hét alatt esünk ki a blböl pl cimért a harcbol stb. Ha jön egy top scatár Giru simán jo ha minden 3ik mecsen kezd meg mondjuk kettőn kap 30-30 perceket és légiveszélyt jelent. Meg ha adott esetben félidőben beáll egy egy wilshere kázorlá ideális szentem. Nem kell szarrá hajtani 1-1 embert és ak talán márciusban van 16 jóképeségü mezöny játékosod.
8 éve
Törölt felhasználó
Pedig először nagytakarítást kellene csinálni.Kell egy erős vonalat húzni ki kell kiért lehet még most pénzt kapni stb.Felőlem Giroud, Walcott,Ramsey,Ox mehet.
Egyébként Milik jó,de ha lehetne választani akkor inkább JannsenDe ha mindkettő az sem baj. ;-)
8 éve
Törölt felhasználó
A WHU vitte volna őket, de így hogy még az EL sincs meg nekik, még ha sokat is fognak költeni, biztos nem Walcottra és Ox-ra pocsékolják, főleg nem 20M-okért, inkább ingyen mint Nordtveitet már be is húzták. És sajnos Wenger azt mondta hogy arra számít hogy mindketten itt lesznek jövőre is, sőt még sokáig. Ebből is érthető hogy csak Welbeck sérülése miatt néz csatár után, mert darabra még sokan is vannak, ha mennének akkor lenne csak érdekes. Ellenben Gibbs szinte biztos megy.
Legújabb pletyka különben Milik, aki 22 éves létére már bizonyított, még ha csak az Ajaxban is. Illetve Berardi aki inkább csak kívánság néhol.
8 éve
Törölt felhasználó
Ezt én is olvastam,de nem mertem elhinni :D
8 éve
Törölt felhasználó
Wenger konkrétan kimondta, hogy Kroenke annyi pénzt ad neki amennyit ő kér tőle!
"Maybe bring in three players for example - that's the right level for me."
According to the ​Standard, Wenger is sure that he'll get the necessary funding to strengthen his team as majority shareholder Stan Kroenke will provide "as much money as we want".
He added: “Stan Kroenke is completely behind myself and the board investing as much money as we want. It has to be in respect of a balanced budget, we have resources but the problem is finding players. Everybody has money in England and they’re all after good players.
Már megint nincsen meg a kvalityi a piacon szöveg... ottvan a játékos és mindnek megvan az ára, csak jó ajánlat kérdése, de Wenger nemérti :-)

Szólj hozzá