Egybefüggő angol értesülések szerint Mesut Özil közel áll ahhoz, hogy aláírásával hivatalossá tegye az Arsenallal való szerződéshosszabbítását.

A Mirror és a Daily Mail pénteken arról számolt be, hogy a német játékos rekordfizetést kap majd a csapattól. A 2013-as csatlakozása óta amúgy is Özil a legtöbbet kereső játékosa a klubnak a 140 ezer fontos heti bérével, ám az angol lapok szerint ez az összeg - a különböző teljesítmény-arányos bónuszokkal együtt - 200 ezerre emelkedhet.

Arséne Wenger szerint a középpályás az egyik nélkülözhetetlen játékosa a csapatának, és szeretné egy újabb hosszú távú szerződéssel a klubnál tartani Özilt, ennek megfelelően pedig az anyagiak nem jelenthetnek akadályt a tárgyalási folyamatokban.

Wenger nemcsak Özillel, hanem Alexis Sanchezzel is hosszabbítani akar a nyár folyamán, ám a chileivel minden bizonnyal hosszadalmasabb lesz a tárgyalási folyamat.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

8 éve
Kérdés, ha továbbra is ilyen katasztrófális átigazolási politikát folytatunk, itt tudjuk-e legjobbjainkat tartani. Ez is egy kulcsmomentum lesz idén. ha Özilék is ezt látjánk, hogy semmi ambíciónk nívósabb kupát nyerni, akkor előbb-utóbb lelépnek és akkor megint ott vagyunk ahol 4-5 éve.
8 éve
Özillel és Sanchezzel kötelező hosszabbítani, és ha szükség van rá, akkor biztosítani kell nekik az akár heti 200 ezer angol fontos fizetést is. Ha hagyjuk őket elmenni, kezdhetünk mindent elölről. Most azért van a csapatban néhány játékos, akikre lehet építeni, és ha hozunk melléjük még embereket, akkor talán a kerettel mindenki megbékélne.
8 éve
Törölt felhasználó
hála égnek megcáfolta hogy lenne hosszabbítás
8 éve
Törölt felhasználó
Miért vagy kiakadva?:D zsiru majd jobban teljesít :D wenger is kap + 2 évet. Vicc bazzeg
8 éve
Törölt felhasználó
Wenger suggests Welbeck injury may change ‪#‎afc‬ transfer plans, hinting they could be in the market for a striker.
szóval amúgy nem akart volna venni... najólvan Wenger takarodj

Szólj hozzá