Kezdőtizenegy: Ospina, Bellerín, Gabriel, Koscielny, Monreal, Coquelin, Elneny, Iwobi, Özil, Alexis, Welbeck

Kispad: Cech, Gibbs, Mertesacker, Chambers, Walcott, Giroud, Campbell

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

8 éve
Ez egy alapból elvárt győzelem volt ! Nem kell nagy dobra verni...oké szép volt jó volt , de majd a West Ham ellen ennél több kell ;-) Bellerin a sok pontatlanság ellenére nem volt rossz , a többiek közül ahogy írtátok sokan Iwobi , Elneny , Welbeck nagyon jól játszott, Özil szokásos kalsszis és talán végre Sanchez is magára talál ! Nem bánnám ha Akpom és Zelalem is hasonlóan be tudna illeszkedni a csapatba majd mint Iwobi 🧀 Giroud és Walcott is jól szállt be a játékba, a jövőben ugyan így csak csereként számolnék velük ! Gabrieltől kicsit féltem de szerencsére nem okozott gondot és végre az elvárt szintet hozta ! várom már a West Ham elleni meccset , kíváncsi leszek ezt a játékot , lendületet hosszabb ideig is tudjuk e hozni vagy ismét kipukkan a lufi... Már csak két keményebb meccsünk van a West Ham és a Man City , a többit kötelezően hozni kell !!! Szerintem innentől fogva kifogást már nem tud találni Wenger sem . Minden kupasorozatból kiestünk csak a bajnoki maradt úgy hogy a feladat adott ;-) Go Gunners !!!!!
8 éve
Törölt felhasználó
Na még másodikok lehetünk :D Amúgy tudom utáljuk a sp?rst meg Kanet is, de amilyen befejező képességei vannak annak a csávónak, az valami... hát szóval, elmegy egynek. :lol:
8 éve
Nekem Ibowi és tulajdonképp mindenki mellett, Elneny tetszett kifejezetten (végre látszott miért van itt, nagyon intelligens játékos), olyan Cazorla-s volt. A baj, hogy mellette Coq nem hiszi el, hogy van keresni valója a támadásban. De az elején volt pár "Artetas" megoldása, már-már azt hittem, hogy kapott egy kis kiképzést az öregtől, de később már csak Elneny árnyékában pötyörgött. Valahogy az ilyen meccseken kellene előre is játszania, ha Pogba fölé szeretne lépni. Amúgy az egész meccs egy álom volt...
8 éve
Törölt felhasználó
JACKOXI! Ne abból indulj ki, hogy mindenki egészséges! Folyamatosan frissíteni, erősíteni kell a keretet. Szép, magabiztos győzelem, kár, hogy a harmadik gól után nagyon visszavettünk!
8 éve
Végre egy gála meccs! Na még 7-et! 😏 Egyébként nem tudom hova férne még ide Xhaka... :roll:

Szólj hozzá