Alex Iwobi számára nagy nap volt a mai, hiszen életében először kezdett bajnoki mérkőzésen az Arsenal számára kulcsfontosságú meccsen, az Everton ellen.

A 19 éves nigériai szélső remekül hálálta meg Arséne Wenger bizalmát, ugyanis a meccsen jól játszott, nem csak a támadásokban volt aktív, de a védekezésben is segített, mi több, az első félidőben gólt is szerzett.

A meccset követően Iwobi csak annyit mondott, igyekszik kiélvezni a pillanatot.

Nem volt rossz az első gólom, élvezem a pillanatot. Nagyon boldog vagyok, hogy segíteni tudtam a csapatot, ez egy pozitív dolog, amit igyekszek a következő mérkőzésre is átmenteni. - mondta Iwobi.

 

Óriási álom volt Welbeckkel játszani, önbizalmat ad, segít a pályán és tanácsokat ad. 

Arséne Wenger is alig győzte dicsérni a nigériai játékost.

Alex egy intellgiens srác, aki szenvedélyesen szereti a focit, és aki tanulni akar. Mindemellett nagyon szerény is. Már nyolc éves kora óta a klubnál van. Folyamatosan figyeltem őt az edzéseken és az előszezonban, és tetszett, amit csinált. Hónapról-hónapra folyamatosan fejlődött, és ez az, amiért beépítettem a csapatba és amiért mai is játszattam.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (131)

8 éve
Törölt felhasználó
sosimaster! +1 :lol: :lol: ...Az ötlet nem is rossz! ;-P :red:
8 éve
Törölt felhasználó
Én meg arról hallottam, hogy lesz a csapatnak egy olyan megfigyelő-alakulata, ami a szavannáról fogdossa össze a négereket a keretbe :lol:
8 éve
Törölt felhasználó
Egy újabb minőségi jelölt! Arsenal: A londoni klub megfigyelője nézte meg az RB Salzburg középpályását, a guineai Naby Keitát (SportNet)
8 éve
Törölt felhasználó
Donz94, legalább valaki elégedett Wenger munkájával!
Egy ilyen szezon után nem lesz egyszerű meggyőznie a szurkolókat, hogy ő kell a kispadra, főleg, ha az ideihez hasonló átigazolási időszakot, illetve eredményeket (játékot) fog produkálni.
8 éve
Majd akkor lehet őket klasszisnak nevezni, ha egyrészt elmennek egy igazi topcsapathoz, és ott is tudják hozni ezt a szintet, vagy akár maradnak a helyükön, de akkor meg ott hozzák stabilan, évről évre, szezonról szezonra azt, amit idén. Nem hiszek én az ilyen 1szezonos csodákban...

Szólj hozzá