Újabb játékos neve került fel a sérüléslistára, Mathieu Flamini ugyanis combsérülés miatt biztosan kihagyja a szombati Everton elleni mérkőzést.

Arsene Wenger tájékoztatása szerint a francián kívül mindenki más elérhető lesz, aki szerdán pályára lépett, sőt a válogatott szünet után többen visszatérhetnek.

Flaminire nem számíthatunk a szerdán összeszedett combsérülése miatt, őt Calum Chambers fogja pótolni a keretben. Mindenki más elérhető lesz. Péntek reggel még lesz néhány tesztje a játékosoknak, de az eddigi jelek pozitívak.

Előreláthatólag a válogatott szünet után néhányan visszatérnek, ilyen lesz Ramsey és Cech, valamint talán Flamini.

A két hosszú távú sérült, Santi Cazorla és Jack Wilshere azonban továbbra sem bevethető, előbbit egy Achilles sérülés hátráltatja a visszatérésben, utóbbi viszont jól halad a felépüléssel.

Wilshere-t tekintve pozitív jeleket tapasztalunk, jól halad a felépüléssel, Santi azonban egy kicsit lassabban. Az ő esetükben azt gondolom korai kijelenti, hogy a válogatott szünetet követően egyből elérhetőek lesznek.

- zárta szavait

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

8 éve
Törölt felhasználó
Toni Kroos-rol olvastam, hogy a nyáron el szeretné hagyni a realt... nemtudom mi igaz belőlle de ha igen akkor nem kellene engedni, hogy mások leigazolják
8 éve
Nem sok jót várok ettől a meccstől, de hátha rámcáfol a csapat.
8 éve
Merte kezdhetne Paulista helyett... Meg Joel is. De mondjuk az is valami, hogy Iwobi van Walcott és Giroud helyett.
8 éve
Campbell megint csere. :lol: Menj a picsába Wenger, de komolyan.
8 éve
Akkor meg pláne igazi ágyús lenne :lol: :lol:

Szólj hozzá