Kezdőtizenegy: Ospina; Bellerin, Gabriel, Kos, Monreal; Flamini, Elneny; Iwobi, Ozil, Alexis; Welbeck

Kispad: Macey, Mertesacker, Gibbs, Coquelin, Campbell, Walcott, Giroud

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (85)

8 éve
Törölt felhasználó
De Wenger ezek után hogy fogja idecsábítani Ibrát?

"Szia Zlatan! Figyelj! Nagyon régóta tetszel, szeretnék veled beszélni négyszemközt, hogyha lehetne, de csak akkor, ha nincsen klubod, és az átigazolási piacon idén nyáron légy szíves legyél már ott és a többit nem mondom. Nagyon ügyes csatár vagy, már nagyon régóta tetszel, már szerettem volna régóta beszélni veled, de úgy tudtam, van olajos klubod, ezért nem szóltam neked, mert én nem vagyok az az edző, az a menedzser, aki igazol, érted. Ha nincsen klubod, akkor legyél már ott az átigazolási piacon a nyáron, jó? Nagyon szeretem a játékodat már most. Nagyon ügyes vagy. Amit tudok, megadok neked mindent, meg fogok neked adni mindent (a szokott béred azt nem). Nem tudom, tudsz-e róla, hol-mint vagyok most, a 3-4. helyen lakok most, az első helyen a Leicesterék laknak, van keretük is, mindegy mennyiért. Olcsóbb, mint a miénk. Azt a mondta Kroenke meg Gazidis, hogy amint lesz normális csatárunk, mert ők ismernek, tudják, hogy nem vagy olyan, mint a többi csatár, nem csak egy szezonra kellenél, hogy berúgd, amit be kell."
8 éve
Én megint magunkra raktam :lol: Olyan csábító a 2+-os szorzó :lol:
8 éve
Most már olyan szinten nem hiszek a csapatban, hogy egy Everton ellen se tudok elképzelni döntetlennél jobb eredményt...
8 éve
Törölt felhasználó
Szerintetek Ibra bírná még a PL-t?
Szerintem azért "öregszik", lassul is már. Oké, hogy gyilkos ösztön van benne, ami nálunk már egyetlen támadóban sincs meg RvP óta (Alexis ok, de ő is felvette már a Wenger féle szürkeséget...).
+ Szerintem Ibra a bunkó, böszme stílusával inkább hazavágná az öltöző hangulatát, minthogy felnéznének rá a tapasztaltai miatt.

Én sokkal jobban azt látom, hogy itt Wenger jelenti a problémát.
Mivel hagyta az 1. helyről szétesni a csapatot.
A játékosaink 80-90%-ával semmi baj nem lenne. Ezzel a kerettel lehet(ett volna) PL-t nyerni.
Oké, fog kelleni ember Merte, Arteta, (Flamo, Cazorla?) helyére. De alapjában rendben lennénk.
De mivel Wenger nem tud a csapatában rendet tenni, felszítani őket, hogy nyerjünk (mi más egy sportoló álma?) akkor haladéktalanul távoznia kell!
Jövőre még ennyi esélye sem lesz az öregnek, ha jön Guardiola, meg ki tudja milyen játékosvándorlás lesz itt még a nyáron...
8 éve
Törölt felhasználó
ArsenalFan.hu: Hát ha Ibra leigazolásán nem is, a France Football szerint előrehaladott tárgyalásokat folytatunk a Nimes-sel Anthony Koura (csatár, 23 éves) leigazolása ügyéről.

Vele is csak többen leszünk/lennénk! Ki ő? Giroud unokatesója?

Aron21, elsődlegesen nem Ibrára gondoltam (bár én örülnék neki), csak úgy általánosságban.

Szólj hozzá