Kezdőtizenegy: Ospina, Chambers, Mertesacker, Gabriel, Gibbs, Flamini, Elneny, Walcott, Iwobi, Campbell, Giroud.

Kispad: Macey, Monreal, Ramsey, Reine-Adelaide, Willock, Özil, Alexis

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (65)

8 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
Hihetelen egy év most lenne reális esélyünk a duplázásra ( pl+Fa) de hogy elszarjuk az esélyt hihetetlen!
8 éve
Törölt felhasználó
Hy.Bocs hogy ide de van 1 eladó Puma Arsenal sötétkék színű arany szegélyű melegítő nadrágom M-es méretben amitől megszeretnék válni.Tavaly októberben vettem és egyszer volt rajtam kb.fél órát.Az ok amiért eladom hogy sajnos nem vettem figyelembe a Nike és a Puma közti szabás különbséget és azt sem hogy a széthordott Nike melegítőm a 10 éve alatt rendesen megnyúlt meg sajnos én is megnőttem széltében .Úgyhogy szeretnék 1 nagyobbat venni.Ez pont ugyan az amiben lehet látni a srácokat edzésen és meccs előtt bemelegítés közben.Nem vagyok árus,nics más színben sem méretben csak ez az 1 van.Ha valakit érdekel írjon,én 10 ezerért vettem és pont ennyiért is szeretném eladni.Üdv.
8 éve
Törölt felhasználó
:gulp: 🧛 🧛
8 éve
Megnéztem. Iwobi nagyon tehetséges, tanulhatna tőle Alexis, hogy hogyan kell labdahordozás helyett időben passzolni. Elneny is ok, Campbell meg szuper, csak Wenger rasszista vele kapcsolatban.
8 éve
Hunzol, ez úgy lett volna irodalmi, ha: Úgy tűnik ismét tavasz van, a játékosaink hullanak, mint az őszi legyek.... vagy: Úgy tűnik elmúlt a tél, az Arsenal játékos hullik, mint az őszi légy.... ;-) A meccset nem láttam, mert azt hittem ma lesz... , na de most du megnézem.

Szólj hozzá