A észak-londoni derbi 2-2-es döntetlennel zárult, amely eredmény nem igazán kedvez egyik csapatnak sem, tekintve, hogy a Leicester City begyűjtette a három pontot a Watford otthonában is.

A mérkőzést nagyban befolyásolta Francis Coquelin kiállítása, a francia játékost 1-0-ás vendég vezetésnél küldte le a játékvezető a második félidő elején, azonban Alexis Sanchez góljának köszönhetően megmentett egy pontot az Arsenal.

Arról, hogy az Arsenal karaktert mutatott....

Azt gondolom, igen. Elégedett és büszke vagyok a teljesítményünkre, valamint a hozzáállásunkra, azonban némi csalódottságot még így is érzek az eredmény miatt, mivel 11 emberrel meggyőződésem, hogy megnyertük volna a mérkőzést. Elkövettünk egy nagy hibát 1-0-ás vezetésnél, ami gyorsan megbosszulta magát, de így is sikerült visszajönnünk a meccsbe. Egyszerűen visszautasítottuk annak a lehetőséget, hogy ma itt kikapjunk. Előre játékban mindvégig veszélyesek voltunk.

Coquelin piros lapjáról....

Nem kellett sok mindent mondanom neki a szabálytalanásgát követően. Nagyot hibázott, de tisztában van ezzel. A félidőben figyelmeztettük, hogy maradjon óvatos, de sajnos megtörtént a baj. Jól akarta tenni a dolgát, azonban elkésett a szerelési kísérletével és kiállítást ért, amivel nem lehet és nem is szeretnék vitatkozni. Sokkal inkább vitatkoznék azzal, hogy Dier miért maradt a pályán. Nem értettem, hogy az a szabálytalanság, hogy nem ért egy második sárga lapot.

Csalódott-e Coquelin-ben....

Nem, nincs szó erről. Elkövetett egy hibát, amiből gyorsan tanulnia kell, mert a legmagasabb szinten 100%-os koncentráció, elkötelezettség és higgadtság kell.

Arról, hogy Arsenal bajnok esélyes-e még....

Nem tudom. Nem tudom, hogy mit mondhatnék erről. Mindenki váratlanul veszít pontokat, szóval lássuk, hogy mi történik a hétvége folyamán. Azt gondolom, a legfontosabb most számunkra, hogy merítsünk ebből a teljesítményből a hátralévő mérkőzéseinkre és akkor talán lehet valamennyi sansz a végső sikerre.

Alexisről....

Remek volt a hozzáállása. Remélem, hogy ez a gól megadja neki a kellő önbizalmat ahhoz, hogy meginduljon felfelé.

Arról, hogy Dier miért nem kapta meg a 2. sárgáját....

Ennek nem látom az okát, meg kellett volna kapnia.

A nyomásról....

Azt kell mondjam, hogy a szurkolóink részéről könyörtelen a nyomás, de meg kell ezzel birkóznunk. El kell kapnunk a fonalat ismét. Kedden fontos mérkőzésünk lesz az FA kupában, megakarjuk nyerni ezt és az összes további mérkőzéseinket is.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (78)

8 éve
eddig uraljuk a meccset bár sajnos sok lehetőséget nem használtunk ki jól....
Azért a Hull-t sem szabad még leírni , örülhetünk Ospina észnél van ;-) ;-)
Walcott szerintem a leggyengébb ma legalábbis szerintem.... Iwobi ha sok játéklehetőséget kapna a PL-ben is mégjobb játékos lenne már !!! Gibbs szép kapufát nyomott de a legfontosabb vezetünk 1-0 ra Giroud góljával ! Még 2 gól és mindenki lenyugodhat a p****ba 🐍
8 éve
Giroud !!!!!!!!!! 0-1
8 éve
Mind akad... Majd aki látta, beszámol, hogy milyenek voltunk.
8 éve
8 éve
2-3 percet késik mindegyik amit találok :-)

Szólj hozzá