Francis Coquelin a Tottenham-Arsenal mérkőzést követően elnézést kért a szurkolóktól és a csapatától a kiállítása miatt.

A francia védekező középpályást először a 29. percben figyelmezette Michael Oliver játékvezető, majd az 55. percben egy rosszul sikerült szerelési kísérletet követően kiállította.

Coquelin a meccset követően bocsánatot kért, és örült, hogy Alexis révén legalább az egy pontot megmentette az Arsenal.

"Nem láttam Alexis gólját, mert akkor már az öltözőben voltam, de valaki bejött és megmondta az állást. Bevallom, ettől egy kicsit megnyugodtam. Nem akartam, hogy kikapjunk ,mert az 1:0-át követően szerintem jól játszottunk." - mondta Coquelin.

 

"A döntetlen és az egy pont egy jó eredmény a számunkra. Nagyon sajnálom a kiállításomat, mert úgy gondolom, hogy 11 emberrel megnyerhettük volna a meccset, jól játszottunk. A piros lap aztán mindent megváltoztatott. Szeretnék elnézést kérni a klubtól, a csapattársaimtól és a szurkolóktól."

 

"Tényleg azt hittem, hogy elérem a labdát, ezért csúsztam be Harry Kane-re. Volt kontakt, a játékvezető pedig ezért sárgát ítélt."

 

"De szerencsére az egy pont összejött. Ez egy fontos egy pont volt, és remélhetőleg egy fontos pont a bajnoki versenyben."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

8 éve
Coq Ramsey-vel párban nem volt nagy formában, lásd Elneny-vel tök jó volt. Ezt Wengus is láthatta volna hamarabb is. Én se haragszom rá. A kedvencem, bár az összjátékban jobb lehetne, az ő posztján mélyről indított hosszú lapos passzok kellenének, amit anno Arteta csinált, most meg kínból Merte :-( sajnos jelenleg erre a keretben rajta kívül csak Özil képes, ahogy látom...
8 éve
Igen, ő mindig odateszi magát, annyira én sem haragszom rá. Nem ezen ment el a bajnokság. Ez egy hosszú folyamat, ami a karácsonyi S'oton elleni mélytorok óta tart. Ettől eltekintve Coquelin sincs nagy formában, a visszatérése óta ő is csak keresi önmagát. Bár a Swansea ellen nekem tetszett. Cazorla nélkül nem az igazi. Lehetségesnek tartom, hogy a jövőben (következő szezon(ok)ban) nem lesz egyértelmű kezdő. Pláne ha nyáron erősítünk... :red:
8 éve
Törölt felhasználó
Coq-ra nem lehet haragudni Aron21 èn sem haragszom rá. Ő hètről hétre 110%-ot nyújtott nagyon sok labdát szerzrtt ès Ő benne láttam az elhivatotságos ès a tüzet ami mindenkiből hiányzik. Benne volt már a piros. Sajjna ennyi párharcból nehéz kijönni piros nélkül. Így is megtette ami tőle telt. Így is a PL legjob VKP-je akarki akarmit mond!!!!
8 éve
Törölt felhasználó
Szegény kis Coqnak nem erőssége a fejszámolás. Borzasztó Arsenal szurkoló lehetek, mert amúgy én nem vagyok rá mérges.

Szólj hozzá