Petr Cech-re egy vádlisérülés miatt körülbelül egy hónapig nem számíthat majd Arséne Wenger, így David Ospina a tavalyi idényt követően először fog huzamosabb ideig szerephez jutni a bajnokságban.

A kolumbiai kapus akkor Wojciech Szczesny-t szorította ki az állandó kezdőből, de miután Wenger tavaly nyáron leigazolta a Chelsea-től Petr Cech-t, és Ospina újra a padra került.

Ospina eleddig az első két Bajnokok Ligája-csoportkörbeli mérkőzésen védett, de sokat hibázott, a legutóbbi időszakban pedig már csak az FA-Kupában kapott szerepet. 

Petr Cech szerint a csapat teljes bizalommal áll Ospina mellett.

David egy nagyon tapasztalt kapus. Nagyszerűen játszott az elmúlt időszakban a kupában, ahol nagyon fontos védései voltak. - mondta Cech.

 

Azt gondolom, hogy mindenki a csapatból, beleértve a stábot is, teljes bizalommal áll David mellett. Az edzéseken és a kolumbiai válogatottban nyújtott teljesítménye miatt tudjuk, hogy egy nagyszerű hálóőrről van szó.

 

Kölcsönösen tiszteljük egymást, és ez nagyon fontos a kapus-kontingens számára a csapatot belül. Kiállunk egymásért, együtt dolgozunk és keményen hajtjuk egymást az edzéseken.

 

Teljesen bízunk benne, nem lesz ebből semmi gond. Megvan a kellő tapasztalata a szombatihoz hasonló meccsekhez, nem lesz gondja a beugrással.

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

8 éve
Most hiányzik nagyon egy CSK (félve írom le: Arteta)...
8 éve
Go Gunners! Na.
8 éve
Törölt felhasználó
Pinokkió, remélem nem. Nagyon szeretném visszakapni a hitemet, mert borzasztó ürességet érzek. :D
8 éve
Én még bízom bennük :red: naiv vagyok? Majd bevetem az össze vudu trükkömet...
8 éve
Törölt felhasználó
Komoly lépéseket kellene tenniük a kinti szurkolóknak ez így nem mehet tovább, én is full reménytelenül fogok leülni meccset nézni holnap, de egyébként már a szerdai meccsen se tudtam felhúzni magam. Tényleg az kellene, hogy ne legyen meg a Bl hely se, akkor talán lenne valami változás, de lehet még akkor sem.

Szólj hozzá