Arséne Wenger ismertette a kerettel kapcsolatos legfrissebb híreket a Tottenham elleni bajnoki rangadót megelőzően.

A francia nem szolgált túl sok jó hírrel, a Swansea elleni meccshez képest a csapat elveszítette Petr Cech-t, aki vádlisérülés miatt körülbelül egy hónapra dőlt ki.

"Cech-nek vádlisérülése van. Már az előző meccset is sérülten vállalta, de akkor azt mondta, hogy az ágyéksérülése nem befolyásolja őt a játékban. 33 éves, ismeri a testét, haő azt mondja, hogy fitt, akkor elhihetem neki." - mondta Wenger.

 

"Koscielny sem játszhat szombaton, sőt, rá majd jövő hét kedden sem számíthatunk a kupában. A legenyhébb sérülése van, tehát hamarosan visszatérhet majd. Jövő hét szombatra szerintem rendben lesz."

 

"Jack Wilshere állapota is szépen javul, de még nem kezdhette el a futóedzéseket. Szerintem erre 3-4 héten belül sor fog kerülni. Talán a következő válogatott szünetet követően már bevethető lesz."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

8 éve
Törölt felhasználó
Pinokkió, persze, de ezek csak számok. Az utolsó nyert meccsünk a Leicester ellen volt, amikor az utolsó tizedmásodpercben fejelt az 1 éves sérüléséből visszatérő Welbeck győztes találatot. Emberelőny ide vagy oda, amelyik csapatnak ez nem ad erőt, hanem az utóbbi 10 év legfelháborítóbb játékával rukkol elő, azt már tényleg nem tudja semmilyen győzelem felspanolni.
8 éve
Hermandani, ha nyerünk és botlik egyet a cseszter, akkor máris egy meccsnyire vagyunk a bajnoki címtől.
8 éve
Törölt felhasználó
Igazából már lényegtelen mi történik.
Bajnokok nem leszünk (számtanilag is esélytelen) a top4 meglett, Wenger és a srácok is megkapták a fizujukat, úgyhogy semmi gond. Idén is mindenki megnyugodhat, hogy jövőre is égetünk egyet a BL-ben.
WENGER OUT!
8 éve
Törölt felhasználó
i cry
8 éve
Február 18.-án ugyanezt mondta Wilshereről, miszerint 3-4 hét és visszatérhet. Szánalmas! Cech sérülése is nagyon hiányzott. Ááhh, hagyjuk is! >:-(

Szólj hozzá