Továbbra is mély gödörben az Arsenal: minden sorozatot figyelmebe véve az Ágyúsok egymás után a harmadik vereségüket is elszenvedték, Arséne Wenger csapata ezúttal a Swansea elleni bajnokin maradt alul ellenfelével szemben.

Az Arsenal ezzel már hatpontos hátrányát halmozott fel a listavezető Leicesterhez képest, szombaton pedig újabb nehéz mérkőzés vár rájuk a második helyezett Tottenham ellen, amelyet Laurent Koscielny és Petr Cech nélkül kell majd megvívniuk.

A helyzetet súlyosbítja, hogy Alexis Sanchez az egyik interjújában elismerte, hogy az Arsenal mentálisan nem hiszi el, hogy bajnok lehet.

"Nincs meg az önbizalmunk, hogy bajnokok lehetünk." - ismerte el a chilie játékos.

 

"Azt gondolom, hogy megnyerhetnénk a bajnokságot a jelenlegi kerettel is. De nincs meg bennünk a kellő éhség a sikerre. Úgy kellene kiállnunk a pályára, mintha már vezetnénk a meccset." 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

8 éve
Törölt felhasználó
Pont ez az, hogy Wenger nem tudja őket motiválni és ez itt a szezon hajrájában nagyon kijön. Sajnálom, de Wenger ideje lejárt.
8 éve
Arsenal72, ja 10... még rosszabb a helyzetünk. Itt 10-ből 9 is lehet kevés lenne. Amúgy most kellene Arteta, h gatyába rázza a fiúkat ;-) Spurs ellen: Ospina, Chambers, Mertesacker, Gabriel, Monreal, Elnyen, Coquelin, Campbell, Ozil, Walcott, Welbeck
8 éve
EDZŐ BUKTATÁS! EDZŐ BUKTATÁS!

8 éve
A vén f_sz ezt is túl fogja élni, s le merem fogadni, hogy jövőre megint szerződést fog hosszabbítani. Pedig ha ezek pontosan így hangzottak el, akkor a szenilis mesternek mennie kell az év végén, mert teljesen elvesztette az öltözőt.
8 éve
Törölt felhasználó
Ha Alexis a pszihológusnál fekszik és azt mondja hogy "Nem tudom, doktor úr... Nincs meg bennem a kellő éhség a sikerre." akkor azt mondom oké. De ilyet nem lehet nyilatkozni, amikor 10ezrek vesznek jegyeket a meccsekre rohadt drágán. Szerintem Alexis szavait kiforgatták, ennyire nem lehet hülye.

Szólj hozzá