Arséne Wenger tájékoztatása szerint Alex Oxlade-Chamberlain akár hét hetet is kihagyhat a Barcelona ellen összeszedett sérülése következtében. Az angol játékos térdsérülését "eléggé komolynak" jellemezte a francia menedzser.

Oxlade-Chamberlain még a Barcelona elleni meccs első félidejének utolsó percében ütkötöt Javier Mascheranóval, s bár még egy pár percre visszatért a második játékrészre, végül le kellett cserélni.

Wenger közlése szerint az angol játékosnak minden esélye megvan, hogy ott legyen a nyári Európa-bajnokságon, de bővebbet majd csak az orvos-specialista diagnózisa után tudnak majd mondani.

"Ez egy új sérülés. Gyakorlatilag Mascherano félbe törte Chamberlaint. Majd meglátjuk, milyen komoly a sérülés. Nem hiszem, hogy szándékosan így akarta Mascherano. Bízzunk a legjobbakban, hogy csak két-három hetet hagy majd ki, és nem hatot-hetet."

 

"Nem hiszem, hogy ki kellene hagynia az Eb-t, de óvatos vagyok ezzel kapcsolatban. Majd a specialista megmondja a pontos diagnózist."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

8 éve
Salec most kivételesen nem mond hülyeséget. Szerintem is Giroud-nak kéne kezdeni.
8 éve
Törölt felhasználó
A MU-nak több sérültje van, mint nekünk, a héten ez lesz a harmadik meccsük. Mikor akarjuk megverni őket, ha nem most? Csak De Geatól tartok.
8 éve
Törölt felhasználó
Ez az. Mert eddig úgy voltam Walcottal,hogy nem egy észlény. Nem túl kreatív,nem is tud jól védekezni. Viszont a gólhelyzeteket elég jól kihasználta és az assistok is mentek szépen. Idénre viszont,olyan dura visszaesés van nála hogy az hihetetlen hogy hogyan? Már csak a gyorsasága maradt de már abból se tud előnyt kovácsolni...
Ezekkel az angoljainkkal egyre több a baj. nem elég hogy mind sérült egyfolytában, de már játszatni se tudnak, viszont olyan pénzeket követlenek csak azért mert angolok.... weelchair is amilyen új szerződést kap, mindössze arra hogy angol... mert nem tud felmutatni semmit. vérlázító amit művelnek.
8 éve
Campbell sokkal kreatívabb és jobb az összjátékban mint Walcott. Theo egyetlen erénye a gyorsasága, de mostanában azt se nagyon tudja kihasználni. Rúgott egy fontos gólt a Leicester-nek és jól játszott otthon a MU és a City ellen. Ezen kívül nem sok jót tudnék mondani az idei szezonjáról.
8 éve
Törölt felhasználó
Campbell jegeltetését nem igazán értem. Szezon elején döcögösen indult aztán teljesértékű kerettaggá nőte kimagát. Hasznosa játszott, jól védekezett, jól támadott. Nem értem ezt. Jobb formában van/volt mint a két angol szélső. Kár érte. Végre Flamini kikerült a keretből.
Nem várok valami szép meccset, ha nehezen is de sikerüljön behúznunk. Musazáj nyernünk akárhogyan is. COYG!!!!!!!

Szólj hozzá