Arséne Wenger a hétvégi Hull elleni meccset megelőző sajtótájékoztatóján ismertette a kerettel kapcsolatos legfrissebb híreket.

A francia menedzser több rotációt is tervez a legutolsó, Leicester elleni bajnokit követően, hiszen kedden egy rendkívül fontos mérkőzés vár az Arsenalra, méghozzá a Barcelona ellen a Bajnokok Ligájában.

A rotáció értelmében szerephez juthat a téli érkező, Mohamed Elneny is, aki a legutolsó kupameccs óta nem léphetett pályára.

Elneny fitt, ő az egyik olyan játékos, aki szerephez juthat szombaton. Mozgékony és egy nagyon jó játékosról van szó. Jelen pillanatban még mindig hozzá kell szoknia a ligához, de kezd elérni a szintre. Mindenképpen láthatjuk majd őt a Hull ellen, majd még eldöntöm, hogy kezdeni fog-e. - mondta Wenger.

 

Jó csapat ellen játszunk majd, így a szokásos keretet nevezem majd a meccsre. Koscielny elvileg rendben lesz, bár neki még lesz egy erőnléti tesztje, de ennek nem szabadna jelentenie problémát.

 

Gabriel állapota is javul, már végezhet futóedzéseket, de még egy hét kelleni fog neki. Valószínű, hogy Cech-t pihentetni fogom, mert a kupában Ospina véd. Az is átfutott a fejemen, hogy Danny Welbeck kezd majd szombaton, de erről nincs végleges döntés. Wilshere körülbelül három-négy hét múlva jelentkezhet játékra.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

8 éve
Elég foghíjas a lelátó. Már nem először a szezonban.
8 éve
Törölt felhasználó
De jó, hogy Flaminit megint megcsodálhatjuk a kezdőcsapatban. Szerencse, hogy 'csak' egy kupameccs. Welbeck remélhetőleg nem szed össze valami sérülést, szerintem nagyon hasznos tudna lenni a Barca ellen.
8 éve
Tetszik a kezdő! Bár Artetával nem tudom mi van, hogy még ilyenkor sem kerül be a keretbe.
8 éve
Ronin, hermandani, én még a becsalt lesgólokat is beraknám a statba ;-) És hermandani véleményét osztom, még a cselszkit is sajnálta az ember... Ami bosszantó, hogy nem szorulnának rá, h csaljanak nekik. Persze akkor egy jó formában lévő angol (olasz, német, spanyol esetleg PSG) csapat megfoghatná őket. Én tőlünk most a jó formát messze nem látom, kb. 60%-osak vagyunk.
8 éve
Törölt felhasználó
hermandani! Minden napra jut egy "hihetetlenül fantasztikus" statisztika Messiről és a Barcáról...., de biztos lehetsz benne, hogy sosem olvashatod majd azt a statot, hogy hány Bl-meccset vívtak meg emberelőnyben/hátrányban és hány tizit ítéltek nekik/ellenük! ....Pedig azok is elég érdekes számok volnának ;-) 😏

Szólj hozzá