Kezdőtizenegy: Cech, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Ramsey, Oxlade-Chamberlin, Ozil, Alexis, Giroud

Kispad: Ospina, Chambers, Welbeck, Flamini, Elneny, Campbell, Walcott

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (191)

8 éve
Törölt felhasználó
Hát ez nem hiányzott...
8 éve
Törölt felhasználó
Amit az angol csapatok az EL-ban műveltek... nem lehetne probléma megvernünk őket... főleg a MU-t.
8 éve
Törölt felhasználó
Az lehet hogy érdemelne annyit, mint ők, az alap probléma, hogy ők nem érdemelnek annyit amennyit kapnak.
Meg milyen alapon követeli Ox. Nem kap elég lehetőséget se igaz, volt neki lehetősége, nem élt vele, szóval ez is csak rajta múlt.
Ugye csak heten vannak 100k vagy fölött, ő akar lenni a 8., de nincs pontos adat, legtöbb verzió átlagolva Wilshere 100k, Welbeck 110k, Walcott 120k, Ox 65k.
Összevetve az egyenletesen jól teljesítőkkel, Koscielny 60k, Monreal 50k(ha már érvényben van az új akkor 65k), Cech 100k, Giroud 100k, Bellerin 35k, Coquelin 40k.

Ja de vannak az teljesen kacsa pletykák, meg amik akár meg is történhetnek.
Chelseanek(3 van, jövőre csak 2 lesz) és a Citynek(3 van jövőre ha nagy átalakítás lesz akkor 1 marad) kell angol, ők megadják nekik a fizetést, még ha egy percet se játszanak, sokan voltak már így. Anno sajnos Walcottot nem vitték el, mert nekünk is kellett angol.
Bár így lényegében teljesen feleslegesek, ha nem játszanak. Tőlük független is csak 17 külföldi lehet, csak a keret lesz kisebb elviekben, gyakorlatban, ha úgyis a korházban ülnek, akkor ugyanott vagyunk.

Ha már pletykák, kb egy hónapja volt, hogy érdeklődünk Santi Mina utána a Valenciaból, hát most fél óra alatt szerzett 2 gólt és adott 3 gólpasszt, na így lehet felhívni a figyelmet, ami nekünk nem jó, mert az ára is megugrik.
8 éve
Törölt felhasználó
Február-március környékén mindig megjelennek a távozós pletykák, az utóbbi 2-3 évben Cazorláról beszéltek ekkortájt egyfolytában. Majd nyáron meglátjuk mi lesz, de az ilyen hírek mindig szépen elcsendesülnek...
8 éve
James, szerintem Ox érdemelne annyit, mint a 3W, kb. az a szint, mint ők. Most mennyit kap és kapnak?

Szólj hozzá