Hatalmas port kavart a spanyol Marca értesülése, miszerint a Barcelona Mesut Özil leigazolásán dolgozik, és erre van is esélyük, mivel a beszámoló szerint a német irányító nem érzi jól magát Londonban, s mivel szerinte az Arsenal nem nyeri meg rövid távon a Bajnokok Ligáját, ezért elutasította az Ágyúsok hosszabbítási ajánlatát.

Az idén remek szezont futó Özilnek még két és félig tart a 2013-ban aláírt szerződése az Arsenallal, de azt már a csapat többször is jelezte, hogy szeretnék meghosszabbítani a középpályás kontraktusát. A klub ugyanakkor még nem ült le egyeztetni Özil menedzserével, így lényegében nehéz elképzelni, hogy miféle ajánlatot utasított el a 27 éves játékos.

Az ügynek azonban lenne még folytatása, ha a Barcelona valóban érdeklődik Özil iránt. A nemrégiben a Football Leaks internetes oldal kiszivárogtatta a Real Madrid és az Arsenal közti megállapodást a játékos átigazolásáról, és az angol csapatnak értesítést kellene küldenie a Királyiaknak, ha Özilt netán egy spanyol klubnak akarná eladni az Arsenal. 

Az Arsenal nem csak Özillel, hanem Alexis Sanchezzel is hosszabbítani akar, mindkét játékosnak jelentősen emelnék a bérét a jelenlegi 130 ezer angol fontról 180 ezerre.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

8 éve
Törölt felhasználó
Jó kis kezdő ez. Megbasszuk őket.
8 éve
Végre kezd Coquelin. Az már más kérdés, hogy a bombaformában lévő Campbell megint csak csere. Bízzunk benne, hogy a múltheti gól meghozta Chamberlain önbizalmát.
8 éve
Törölt felhasználó
ezt te se gondoltad komolyan lewy :D De pinokkióval egyetértek annyiban ha elmenne nem dőlne össze a világ.
8 éve
Törölt felhasználó
Pinokkió, ez így van!
Messi és Cristiano Ronaldo is csak azért nem jönnek az Arsenalba, mert Wenger nem érdeklődik irántuk, pedig Ők is szívesen jönnének.
8 éve
Özil jó, nagyon jó, de azért nélküle is menne a csapatnak. Mi azért jelenleg nagyon fel vagyunk töltve kiváló képességű játékosokkal majd minden poszton, szóval egy-két klasszis irányító szívesen eljönne hozzánk, ha nagyon kellene: James Rodriguez, Isco, Pjanic, Veratti, Gündogan..., akikkel karizmában még erősebbek is lehetnénk, mint Özillel.

Szólj hozzá