Fontos meccshez érkezett az Arsenal a Premier Liga 26. fordulójában, az Ágyúsok ugyanis a listavezető Leicester csapatát fogadják az Emirates stadionban. A bajnokság meglepetéscsapata jelenleg öt ponttal előzi meg az Arsenalt a tabellán, így a győzelem nagyon jól jönne most Arséne Wenger legénységének.

A francia a mérkőzést megelőző hivatalos sajtótájékoztatón elmondta, alig várja már a vasárnapi mérkőzést.

Azt gondolom, hogy lendületet kell találnunk, és ezt úgy tudjuk megtenni, ha nyerünk egy pár meccset folyamatosan. Nem érdemes a Leicester gyengeségeire építenünk, mert nem sok van belőle. - mondta Wenger.

 

A szezon végéig egyenletesen akarunk teljesíteni az eredmények tekintetében. Sorra következnek majd egymás után a nagyobbnál nagyobb meccsek.

 

Nem kell ahhoz különösebben lángelmének lenni, hogy megállapítsuk, óriási meccs áll előttünk vasárnap. Nem feltétlen ez a döntő a bajnokság szempontjából, de nagyon közel áll ahhoz.

 

Természetesen rajtunk is lesz nyomás. Viszont azt sem tagadhatom, hogy ezt a pozitív szemszögből nézzük, lesz egy lehetőségünk arra, hogy megmutassuk, mennyire vagyunk jók.

 

Azt gondolom, hogy a legnagyobb nyomást az jelenti, hogy ne játsszunk nyomás alatt. A vasárnapi olyan meccs lesz, amire nagyon várunk és amit nagyon akarunk, ezeket a mérkőzéseket élvezzük. Ha az ember az Arsenal csapatánál játszik, ilyen meccseken akar játszani.

 

A Leicester még mindig olyan helyzetben van, hogy továbbra sincs vesztenivalójuk. De aztán ahogy egy csapat eléri az első helyet, onnantól kezdve csak gondolhat arra is, hogy igen is, van mit elbukni. Ilyenkor az idegesség mindig szerephez jut, de hogy ezt hogy tudják kezelni, azt nem tudom.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

8 éve
Én nem hiszek benne, h elmegy, itt sztár, ott X-edik csillagocska lenne. Tavaly már a törökökhöz akarta a menedzsere. Szerintem nem is Özilnek viszket a talpa, hanem a menedzsermuksónak kellene egy kis asztal alatti plusz (meg így tornázza fel a fizetését Özilnek).
8 éve
Le se ültünk még vele tárgyalni.
8 éve
Törölt felhasználó
Marca írta fasznak kell ilyenekkel foglalkozni? Nem megy a barszába ha visszamegy spanyolba csak a reál. Am semmit nem jelent hogy nem hosszabbított még. Mivel 2 éve még hátravan a szerződéséből.
8 éve
Törölt felhasználó
Ki hogy érzi: meg lehet az MU-nak a "Wenger-Kupa"? :lol:
8 éve
Törölt felhasználó
Elege van hogy nem gyerünk semmit.De lehet kamu az egész.

Szólj hozzá