Jó hírekkel tudott szolgálni Arsene Wenger a sérülteket illetően, ami mindenképpen pozitívum, hogy nincs újabb sérülés a múlt heti bajnokiról, illetve további játékosok térhetnek vissza a közelgő hetekben.

Danny Welbeck a múlt hétvégén 60 percet játszott az ifik között, amit minden probléma nélkül teljesített, így a jövő héten jó eséllyel tétmérkőzésen is újra szerepet kaphat.

Jack Wilshere és Santi Cazorla visszatérésére sem kell már oly sokat várni, mindkét játékos futóedzéseket végez, így pár héten belül csatlakozhatnak a csapat többi tagjához.

Tomas Rosicky az egyetlen, aki újfent hónapokat lesz kénytelen kihagyni, a cseh középpályás legfrissebb sérülése legalább kettő, de inkább három hónapot vesz igénybe, mire teljesen rendbe jön.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

8 éve
Törölt felhasználó
Rosicky-t el kell küldeni a nyáron. Bírom őt nagyon, de ennek véget kell vetni.

Welbeck meg remélem megtanult kapura lőni.
Szép kis csatár, évi 4-5 góllal... XD
8 éve
Ramsey valóban elég gyengén játszott az elmúlt időben, de a Bornemouth ellen az egyik legjobbunk volt.
8 éve
Valahogy mostanság a sérüléseik után minden játékosunk sz@rabb. Emlékszem, amikor még ez nem így volt, kiéhezve jöttek vissza, és segítettek a csapaton (még Walcott is...). Mintha kiégett volna a csapat. Aron21, igen, néha másképp látjuk, ez nem baj. Ha a vasárnapi meccsen játszik Flamó, majd külön figyeljük. De remélem nem kell ezzel foglalkoznunk ;-)
8 éve
Törölt felhasználó
3n ramseyt figyelem meccsről meccsre mennyire gyenge. Pedig azt hittem lesz belőle vmi. A sérülése előtt a szélen ami nem is a posztja simán jó volt amióta visszatért egy szardarab.
8 éve
Flamini se helyezkedeni, se labdát szerezni nem tud...

Szólj hozzá