Kezdőtizenegy: Cech, Bellerin, Gabriel, Koscielny, Monreal, Flamini, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Ozil, Sanchez, Giroud

Kispad: Ospina, Gibbs, Mertesacker, Walcott, Campbell, Coquelin, Iwobi

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (43)

8 éve
Törölt felhasználó
Én is a Coq-Elneny párost preferálnám, Ramseyvel (vagy Campbellel) a szélen. Hátul meg kénytelenek leszünk Gabrielt játszatni, mert kőkeményen beállnak majd kontrázni, egyrészt mert nekik nem kell győzniük, másrészt pedig ebben a legjobbak. Érdekes meccs lesz, de hiába a Leicester-csoda, én még mindig nem tudok hinni a Leicesterbe (hiába szól minden amellett, hogy igenis bajnokesélyesek), számomra ez kötelező meccs.
8 éve
Törölt felhasználó
A 3 pontnak lehet örülni, másnak nem.
Gyenge játék.
Nekem az fáj még nagyon, hogy állandóan magunkra húzzuk még a tök utolsót is. És vagy gólt kapunk, vagy Cech parádéjára van szükség.
Egyszerűen képtelenek vagyunk megtartani, kihozni a labdát.
Ész nélkül vágjuk előre, elpasszoljuk, eladjuk és már jön is az ellenfél. 10 másodperccel azután, hogy labdát szereztünk. Egyszerűen nem működik a középpálya.
Nem akarok károgni, de ilyen játékkal a Leicester meg fog minket enni.
8 éve
Törölt felhasználó
Pinokkió, egyetértek, de Ramseyt az életbe nem fogja kivenni Wenger középről, amíg nem jön vissza Cazorla, sajnos abban kár gondolkodni. Viszont ha Flaminit is bent hagyja én sztem levegőt nem fogok kapni a félelemtől.
8 éve
Törölt felhasználó
Jó, de az a 10 év is relatíve sok idő, ha nem lenne ritka a gólkülönbségen múló helyezés, mint a fehér holló, már becsúszott volna egy. :D
8 éve
A Leincesterről... a baj, h a középső védőinken keresztül fognak megverni, ha...; mert ha Kos játszik Gabriellel, akkor látszik, h nincs főnök (Mertével sokkal erősebb a brazil), ha Kos Mertével, játszik, akkor van agya a kettősnek, de lassú, és ugyanez Merte-Gabrielnél a helyzet. Én talán most mégis Kos-Gabrielt játszatnám a sebességük miatt, előttük feltétlen Coquelinnel, és Ramsey helyett Elnenyt, plusz be a csapatba Campbellt.

Szólj hozzá