Nagy valószínűséggel az Aston Villa csapatában folytatja pályafutását Mathieu Debuchy, a 30 éves védő kölcsönben írhat alá Remi Garde csapatához.

Debuchy és a klub illetékesei előrehaladott tárgyalásokat folytatnak, s jelen állás szerint mindkét fél hajlik a megállapodásra.

Többek között a Sunderland, a Roma és a Leverkusen is figyelemmel kísérte a francia helyzetét, de a játékos magas bére miatt jegelték érdeklődésüket.

A Villának 1,5 millió fontot kell fizetni a féléves kölcsönszerződésért, valamint átvállalni a futballista heti 60 ezer fontos fizetését.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

8 éve
Törölt felhasználó
Annyira kurvára el vagyunk eresztve egészésges játékosokkal, hogy még azt a keveset is elpasszoljuk aki van? Gratulálok megint annak a sok selejtnek akik a bőrfotelben ülnek
8 éve
Törölt felhasználó
Hát ebből sima kiütés lesz, tuti sérülés, és talán kiállítás is. Hajrá.

Nem mintha Chambers túl sok lehetőséget kapott volna, meg ugye már koravén is. Bár azért a szentek csak vissza akarták kapni mert nekik jó volt egy évig RB-nek, és azért nálunk is összehozott a 2 öngólján kívül 2 gólpasszt is, kb Sagnanak ennyi volt összesen.

Jenkinson meg lehet az új edző miatt is, de nem véletlen padozott mostanság, és vettek már most elé még egy játékost, elég sok meccs ment el rajta.

Meg ez az Elneny őrület is, még egy percet se látták, de már ő az isten szokás szerint, majd pár meccs múlva meg nem Arsenal szint.
8 éve
Egyébként a kezdőből az jön le, hogy Elneny sokkal inkább Box-to-Box középpályás, mintsem szűrő.
8 éve
Törölt felhasználó
Nagyon kíváncsi vagyok Elnenyre külön is, de arra még inkább, hogy hogyan működik majd a duója Coquelin-nel a középpálya közepén. Ha jól, akkor már el is kezdhetik gravírozni a Pl-serlegre, hogy 2015/16- Arsenal. :lol:
8 éve
Nálam is inkább Rosicky kezdene Oxlade helyén.

Szólj hozzá