A Leicester City tegnapi magabiztos győzelmével ma kötelező három pontot szereznie az Arsenalnak ahhoz, hogy ismét a tabella első helyén zárjanak egy újabb fordulót.

A kifejezetten gyenge szezont futó Chelsea azonban nem ígérkezik könnyű ellenfélnek, a kékek az utóbbi hat évben mindössze egyszer szenvedtek vereséget az Emirates gyepén.

A várakozásoknak megfelelően Mesut Özil kezdőként tér vissza a mai délutánon, Alexis Sanchez szintén kerettag, a chilei nevét viszont csak kispadon találjuk.

A kezdőtizenegy: Cech, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Flamini, Ramsey, Campbell, Ozil, Walcott, Giroud

A kispad: Ospina, Chambers, Gibbs, Gabriel, Elneny, Oxlade-Chamberlain, Alexis

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (110)

8 éve
Boysza +1 pont, én is ezt a 3 embert emeltem ki, + Cech és hát Alexis is jól szállt be.
8 éve
Nálam a meccs emberei: Monreal, Özil, Bellerin.
Sajnálom a vereséget. Ez a Dinamo gusztustalan focit játszik. Boldogtalan focisták klubja. Én nem ekézném a csapatot. Ez van. Van még pár meccs a végéig. :-)
8 éve
Törölt felhasználó
Mindenesetre én Aaronért és Jackért is odavagyok és örülök, hogy pl Wilshere mellett továbbra is kitart a klub, pedig a józan ész nem ezt mondatja velem. Márpedig ha Wilsherrel türelmesek vagyunk, akkor Ramseyvel mért ne lennénk azok?:D
8 éve
Törölt felhasználó
Azért Ramsey formáját nem nevezném "ötkérdőjeles"nek, de elismerem, hogy vele elfogult vagyok. Mindenesetre Ramsey ilyen volt a "nagy szezonjában" is, csak egy fokkal jobban kijött neki a lépés. Nagyon energikus és nagyon direkt focista, emiatt sokszor pontatlan is, de ezt szerintem kinövi és 26-27 éves korára világklasszis lehet.

Egyébként leírtam nemegyszer, amikor Cazorlát szerette volna a legtöbb ember a padon látni, hogy hosszú távon Ramsey nem fér össze a vkp-inkkal, de persze a többség ellenem volt. Cazorla sérülése után én pl tőle féltem a legjobban, de jó volt látni, hogy tényleg megoldotta ezt Wenger, még ha csak átmenetileg is. Most viszont itt van Elneny, akinek a stílusa tökéletesen passzol a walesihez. A Coquelin-Ramsey párostól még mindig kicsit féltem a csapatot, de persze a Flamó-Ramsey párosnál biztos jobb az is.
8 éve
Törölt felhasználó
Pedig sérülése előtt jó formában volt a srác és nem volt vele bajom nem ekéztem szét. Holott őszintén számomra ő nem egy kiemelkedő futballista. Lehet rosszul ítélem meg,de nem vagyunk egyformák és ezt mindenkinek el kell fogadni. de benne azt látom a legrosszabban ha visszatér egy sérülés után formába lendül kezd pazar dolgokat csinálni a pályán és mikor már azt mondja az ember,hogy na ez igen most stabil a gyerek. Jön egy sérülés és lehet felépíteni újra amíg újra formába lendül ami nem 2 hét amióta visszatért nem sok jó meccset produkált. Kilóg a csapatból mint ahogy merte is,mert vele kapcsolatban úgy érzem, nem csak fizikailag fárad. Hanem nem elég koncentrált ha kicsit próbálja az ellenfél zavarni könnyen megzavarható és a felszabadításai olykor hajmeresztőek. ha épp nem kapunk gólt belőle az persze nem para,de ha kapunk az gázt és pont azt kéne a fejébe verni,hogy ember ilyen sután nem kéne...am tartom magam ahhoz,ha nem flamo kerül feszt helyzetbe ezt a meccset meg is fordíthattuk volna,mert a cselszi kibaszott szar csapat.

Szólj hozzá