Arséne Wenger úgy gondolja, hogy előrelépést jelentene, ha csapatának sikerülne megvernie vasárnap a Chelsea gárdáját. A francia menedzser hozzátette, függetlenül a Kékek tabellán elfoglalt helyétől, még mindig közvetlen riválisként tekint rájuk.

Az Arsenal bajnoki meccsen 2011 októberében, a híres 5-3-as mérkőzésen győzte le utoljára a Chelsea-t, ám a legutóbbi győzelemig eddig nem kell visszamenni, hiszen a tavaly augusztusi Szuperkupa meccsen szintén az Ágyúsok diadalmaskodtak 1-0-ás arányban.

A Chelsea elleni meccs egy újabb alkalom lesz arra, hogy megmutassuk, mennyit fejlődtünk. Ez egy olyan mérkőzés lesz, amelyen az emberek ránk figyelnek, hogy hogyan teljesítünk, mert a Chelseanek - függetlenül, hol állnak a tabellán - még mindig remek kerete van. - mondta Wenger.

 

Ez egy rangadó lesz, tekintve a játékosok minőségét a pályán. Ráadásul nagy jelentősége lesz a számunkra, hiszen hazai pályán rendezik a mérkőzést, és ezeket a típusú meccseket fontos megnyernünk.

 

Azt már a szezonban az összetartásunkkal bizonyítottuk, hogy mennyi küzdőszellemünk van. Céltudatosak vagyunk, ráadásul több tapasztalattal rendelkezünk, mint a múltban. Az is előny, hogy van néhány tapasztalt játékosunk, akik azt is tudják, hogyan kell nyerni akkor is, ha csúnyán játszunk.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (37)

8 éve
Ha valaki látott már NFL meccset, vagy Dzsokovics-Nadal-Federer meccset, akkor tudja mi az amiről beszélek, mi a momentum, ami miatt aggódom, ami vissza fog ütni, ha soha nem élünk vele. Egyszerűen, ilyen a sors! Csak az önhitegetők mossák össze a mögöttünk lévő 19 csapatot velünk (és verik a mellüket b@szottul, hogy erőből leelőztük a Watfordot, WB-t, AstonVillát stb.) és pár igazán PL esélyes csapattal. Kb 15 csapat b@szhatja a momentumait, akkor se lesz bajnok, ha megszakad se (vagy ha igen, akkor arra a bajnoki 2. helyre ne legyetek büszkék). Az idén a Chelsea, Liverpool, MU edzőváláságával lecsökkent 2 riválisra azok száma, akik reálisan fontosak ebben a történetben (bár, ha ilyen balf@szok vagyunk, akkor sikerül a csirkéknek is a 100x rosszabb keretükkel beelőzni bennünket). A City-vel szemben pedig minden esetben elvesztettük a momentumot (ma is). Superbowl 2016. február 7. ott láthatod, amikor valaki elszalasztja az esélyét, mekkora pofonba szalad bele.
8 éve
Törölt felhasználó
Amúgy én továbbra is nagyon kedvelem Walcottot középcsatárként és a Chelsea letámadása miatt akár jól is elsülhet a dolog, ha ő játszik elől.
8 éve
Törölt felhasználó
8 éve
Törölt felhasználó
Na ha Giroud meg Boss nem játszik, akkor álljunk ki így: Cech- Bellerin- Merte-Gabriel-Monreal-Ramsey-Elneny-Özil-Campbell-Alexis-Walcott.
ÉS ahogy ki fogunk állni: Cech-Bellerin-Merte-Gabriel-Monreal-Ramsey-Flamini-Özil-Campbell-Ox-Walcott.
Ígyis-úgyis feldugjuk nekik az ágyút ütközésig!!! és szárazon!!!! 🐍
8 éve
Törölt felhasználó
Ezen a Giroud, Koscielny sérülés híren már tényleg csak röhögni tudok... Szánalmas. A mai meccset nem tudom várni és nem azért mert nem bízok a csapatban, de mi ma csak veszíthetünk. Azért persze remegve fogom nézni a 90 percet.

Amúgy Bogdánnal kapcsolatban. Nekem egy ismerősöm az egyik legjobb barátja és állítólag az egész Liverpoolt rühelli. Mignoletval egyáltalán nem jön ki jól, de úgy amblokk egyik játékos sem a barátja, Klopp korrekt ember, de sokszor fogalmuk sincs, hogy mit akar vagy mi van a fejében és az egész csapat szervezésileg egy káosz.

Szólj hozzá